Me Bath! bruisbal Summer rain

hoi hoi,
 
Ik schreef reeds een review over een andere geur bruisballen van dit merk. ik had echter ook nog een andere geur gekocht:summer rain.
 
%
Jullie weten dat ik over de andere bruisballen niet zo positief was, hebben deze mijn mening bijgestuurd?
In tegenstelling tot de vorige bruisballen, zijn deze groen van kleur. Een hele mooie tint groen vind ik zelf. Wat anders ook nog verschilt, is de geur natuurlijk. De geur van deze bruisballen is veel frisser, veel zomerser. Deze geur bevalt mij ook veel beter. Ik lekker geurend en verfrist uit bad. Heerlijk!
 
Qua samenstelling lijken de bruisballen niet veel te verschillen, dus opnieuw bevindt zich een ietwat vervelende hoeveelheid zout in het bad. Verder gebruikte ik deze keer 3 scoops in plaars van twee, wat al heel wat beter was voor de geurervaring 🙂 .
 
Persoonlijk vind ik het zelf heel mooi en gezellig om zo’n bruisbal op te zien bruisen, bijgevolg kon ook een fotootje hiervan niet ontbreken:-) .
 
Deze bruisballen zijn te koop op boozyshop.nl en kosten iets minder dan zes euro. Ze zijn in promotie! Ook heeft deze versie mijn mening bijgeschaafd en zou ik ze eventueel opnieuw kopen!
 
 
Hebben jullie deze al uitgeprobeerd? Wat vinden jullie ervan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge