Essence make up basis my base

Hoi hoi,
image

Vandaag vertel ik jullie over een make up basis van essence. Deze gebruik ik sinds een maand of twee onder mijn foundation.
image
Ik dacht dat dit een tube was, maar blijkbaar is het een pompflacon. Wat een aangename verrassing! Veel hygiënischer 🙂 .
image
Dit is een drupje van het product. Jullie zien onmiddellijk dat dit vrij donker en oranje is. Ik kreeg al schrik toen ik dit zag!
image

Uitgesmeerd zag dit er zo oranjebruin uit. Ook op mijn gezicht had ik dit probleem. Vreselijk. Ik gebruikte dit product echt niet graag. Uiteindelijk probeerde ik een andere manier van aanbrengen… Ten eerste gebruik een heel klein beetje en smeer ik het zeer goed uit. Erna breng een goed dekkende foundation aan, die lichter is dan mijn eigen huidskleur. Hierdoor word het oranje geneutraliseerd en het bruin word opgelicht. Uiteindelijk krijg ik een gebronsd uiterlijk. Heel mooi.

Ik kocht deze basis in het kruidvat voor 3.79 euro. Jammer genoeg is deze uit het assortiment vrees ik. Uiteindelijk wou ik jullie toch over deze basis vertellen, omdat je op deze manier misschien ook andere te donkere basissen kunt op gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge