Lush snow fairy wand

Hoi hoi,

Vandaag vertel ik jullie meer over een bubblebar van Lush. Deze bubblebar komt jammer genoeg uit de laatste kerst collectie en is nu niet meer te koop. Ik heb trouwens sterk het gevoel dat we deze bubblebar volgende kerst terug zien. Ik het natuurlijk over de snow fairy wand bubblebar!

image

Deze bubblebar ziet er prachtig uit. Net alsof je een echt toverstaf je in je hand hebt. Ook hebben ze ter versiering twee roze touwtjes en een belletje aangebracht. Hoe leuk ziet dit er uit. Ik denk dat dit het perfecte cadeautje is voor ieder meisje. Prinsesje!

Deze bubblebar zou de bekende snow fairy douchegel geur moeten hebben. Ik kan echter niet beamen dat dit zo is, want ik had deze zeep nooit in bezit, toch vind ik deze bubblebar heerlijk ruiken. Ik gebruik deze bubblebar door het stafje vijf a zes keer in het bad rond te draaien. Dit is genoeg voor een bad vól schuim en met een heerlijke geur!

Deze bubblebar was te koop bij lush voor 10 euro. Ik heb deze nu reeds vier keer gebruikt en ze lijkt nu ongeveer voor een derde opgebruikt! Je kunt er dus lang, heel lang mee doen!

Demo show fairy wand:

Enkele sfeer foto’s:
image

image

Welke bubblebars van lush vinden jullie heerlijk om te gebruiken?

0 gedachten over “Lush snow fairy wand”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge