HEMA foundation kwast

Hoi hoi,

Een van de laatste keren dat ik in Nederland was, kocht ik in hun beauty winkel (Amsterdam) een foundation brush met witte steel. Deze kun je natuurlijk ook in België kopen bij de HEMA!

image

De kwast is vormgegeven als een duo fiber brush, maar volgens mij is dat niet zo. Deze kwast lijkt mij er eentje met haren van kunststof. Ik heb deze een paar keer gebruikt om foundation aan te brengen, maar dit lukt mij niet zo goed als ik zou wensen 🙁 . Ik gebruik een vloeibare foundation en met deze kwast brengt deze ’te’ streperig aan naar mijn gevoel. Bijgevolg merk ik dat ik deze kwast vaak aan de kant laat liggen ten voordele van mijn handen:-) . ik heb deze kwast ondertussen ook al af en toe gewassen en het goede nieuws is dat de haren er goed vast in blijven zitten.

Er is echter nog een extra nadeel aan deze kwast. Zoals jullie reeds in mijn laatste opmaakfilmpje konden zien, zijn kwast en steel van elkaar losgekomen. Misschien de lijm die te veel was uitgedroogd? Dit heb ik natuurlijk gemaakt, maar het is wel jammer natuurlijk.

Deze kwast is te koop bij HEMA voor 3.50 euro. Voor die prijs kun je natuurlijk geen topkwaliteit verwachten, maar ik verwacht wel dat ze niet in stukken breekt. Natuurlijk kan ik een toevallig slecht gemaakte kwast hebben, en hebben de andere kwasten dit probleem niet. Het streperige aanbrengen heb ik met andere foundationkwasten soms ook, dus misschien is dit door mijn aanbrengtechniek en kun je het deze kwast niet kwalijk nemen. Verder vind ik de haren van deze kwast toch vrij zacht ten opzichte van andere kwasten in zijn soort.

Als je weet dat je een goede aanbrengtechniek hebt en je ziet het zitten om de kwast na een tijd bij te lijmen, dan zou ik deze kwast voorstellen, anders zou ik hem toch niet zo vaak opnieuw kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge