Quick Tip Blond Amsterdam!!!!

Hoi hoi,

Zaterdag was ik in de Zeeman bij mij in de buurt en wat zag ik daar: producten van Blond Amsterdam. In de WaatBox van mei kreeg ik reeds een bodymist in de geur ‘Energising ginger and drops of lime’. Van deze bodymists zijn ook nog twee andere geuren beschikbaar, namelijk ‘Relaxing fig and honey’ en ‘Refreshing eucalyptus and mandarin’.

DSCF1820

Deze producten zijn veel goedkoper dan op de site. Ik kocht enkele bodymists, en vergeleek de verpakking met die uit de WaatBox, de etiketten zijn hetzelfde, maar de fles was ietsje anders. Minder rechthoekig, iets ronder. Dit doet mij vermoeden dat dit iets oudere verpakkingen zijn, maar van dezelfde producten. Ook de geur is exact dezelfde bij de lime geur.

Er waren bodymists beschikbaar in de geuren ‘Energising ginger and drops of lime’ en ‘Relaxing fig and honey’. Deze waren slechts 2,49 euro per stuk, terwijl deze bodymists volle prijs normaal 12,95 euro kost. Dat is een korting van 80 à 81%.

Verder waren er ook bodycreams beschikbaar in alle drie de geuren. Deze waren 2,99 euro. Full price kosten deze 16,95 euro. Opnieuw is dit een korting van 82à83%

Er waren ook nog enkele andere producten beschikbaar, maar daar ken ik geen prijzen van omdat ik deze niet kocht. Zo waren er ook bodywashes en handcreme’s.

Deze promoties zijn zo enorm, dat ik jullie deze toch snel even wilde meedelen!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge