MUA Undressed oogschaduwpalet

Hoi hoi,

In mijn mua haul konden jullie reeds zien dat ik drie oogschaduwpaletten kocht. Daarvan wil ik de eerste vandaag aan jullie tonen, namelijk het undressed oogschaduwpalet .

image

Dit oogschaduwpalet bevat enkel neutrale kleuren en voornamelijk bruintinten. De meeste oogschaduws zijn shimmery, maar er zitten ook drie eerder matte tinten in het palet.

image

image

Op de achterkant van het palet zijn de ingrediënten en de kleur namen beschreven. Alle ja, kleurnamen, die zijn onbestaande. De kleuren hebben enkel een nummer gekregen. Ook is een minitutorial opgenomen op de achterkant van jet palet, dat mij wel interessant lijkt voor de beginnende make up gebruiker. Zelf vind ik het een simpele ooglok, maar wel mooi. De tutorial zorgt voor definitie en highlighting.

image

image

Deze swatches zijn gemaakt met één veeg je, dus je ziet onmiddellijk de ongelooflijk goede pigmentatie. Ook zie je dat de eerste kleur mijn huidkleur is, maar beter. Deze is ongelooflijk mooi onder de wenkbrauw. Verder vind ik deze oogschaduw niet korrelig en heb ik nagenoeg geen last van fall out. De structuur van deze oogschaduws vond ik zeer aangenaam: als ik ze op breng, voelen ze echt fluweelzacht. Heel aangenaam. Heb dat eigenlijk nooit echt zo aangevoeld.

image

image

Dit is een mooie natuurlijk ooglook, die zeer draagbaar is op het werk.

Dit palet is te koop bij mua op de site http://www.muastore.co.uk en deze kost 4 pond. Dit vind ik geen geld (ongeveer 4,80 euro) voor een kwalitatief goed oogschaduwpalet . ik vind dit een onmisbaar palet, dat iedere vrouw in haar stash moet hebben.

MUA haul: https://www.youtube.com/watch?v=f7N2vE8XRE4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge