Inglot freedom system palette 2×1 en twee rainbow oogschaduws

Hoi hoi,

Vandaag vertel ik jullie over het bekende freedom system van Inglot. Ik krijg die kans doordat ik op het persevent van maisonPR dit palette kreeg om te testen.

image

image

image

image

Hoe prachtig is dit palette. Ik kende het freedom system wel, maar ik wist niet dat er zo’n kleine palettes beschikbaar waren. Deze werd door Inglot gevuld met twee rainbow oogschaduws. Als ik op de Amerikaanse site kijk, vermoed ik dat het nummer 117R en 108R is.

image

Kijk eens hoe gepigmenteerd deze swatches zijn. De oogschaduws zijn licht korrelig, maar veroorzaken geen fall-out. De oogschaduws voelen poederig wanneer ik de kleur uit de pan opneem, maar bij het aanbrengen eerder creamy. Ik vind het prachtige kleuren. Het rainbowpalet 108R vind ik speciaal.  Ik was eerst bang dat ik er wat ziek zou uitzien, maar dat is helemaal niet het geval. Het oogschaduwpalet  gebruikte ik om de volgende oog look te maken:

image

image

image

image

Hierbij bracht ik de lichtbruine kleur aan over het gehele ooglid. Op het bewegende ooglid bracht ik de roze oranje kleuren aan van licht naar donker. De middenbruine kleur bracht ik aan onder het oog en de donkerbruine kleur als eyeliner en in de crease. Hierdoor creëerde ik deze ietwat Smokey look.

Je hoort het, ik ben er blij mee en ook echt wel onder de indruk. Deze oogschaduw is te koop bij een Inglot store en ik vermoed dat je ongeveer 21 euro zal betalen.

Wat vinden jullie van Inglot als make up merk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge