Catrice Sun Glow bronzer for Lighter skin

Hoi hoi,

image

Vandaag vertel ik jullie iets meer over een Catrice bronzer die ik in mijn stash heb liggen. Deze is bedoeld voor de lichte huidskleur en is jammer genoeg uit het assortiment. Wel bestaat deze bronzer nog steeds voor de medium (030) en donkere huid(040). Zelf heb ik de kleur 010.

image

Wat ik onmiddellijk zie bij de ingrediënten is dat er talk en mica in zit. ‘S avonds goed reinigen, want deze ingrediënten staan er om bekend om poriën af en toe te verstoppen. Ook het derde ingrediënt op de lijst kan dit veroorzaken. Omdat deze bovenaan de lijst staan, zit hier ook nog eens het meeste van in.

image

Het patroontje in de bronzer vind ik mooi. Jammer dat dit ervan af zal slijten. Dat het deksel doorzichtig is, is handig om de kleur onmiddellijk te zien. Wel vind ik de zilverkleurig bodem niet zo mooi en minder chic staan. Hier had ik liever een bronzy kleur gezien.

image

Op de swatch zie je dat deze bronzer slechts iets donkerder is dan mijn eigen huidskleur. Hierdoor krijg ik zelf een natuurlijk effect. Ook voelt dit poeder heel zacht aan als je het aanbrengt en hij is niet echt korrelig. Dit vind ik echt een goede textuur voor een bronzer.

image

De bronzers van Catrice zijn te koop bij Kruidvat. Hierbij krijg je 9,5 gram product voor 3,99 euro.

Hebben jullie al Catrice bronzers geprobeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge