Lush skin tints

Hoi hoi,

Toen ik laatst bij de lush was, twijfelde ik om een potje skin tint mee te nemen. Ze kennen mij daar echter al vrij goed en het was niet echt duidelijk welke ondertoon ik moest nemen. Daarom gaven ze mij twee testertjes mee. Ééntje van elke ondertoon.

image

Ik dacht: dit is ook wel handig om aan jullie te tonen, dus bij deze 🙂 .

image

Hierbij zie je licht geel links op de foto en licht roze rechts. Het kleurverschil is natuurlijk niet zo groot, omdat enkel de ondertoon verschillend is.

image

Opnieuw zie je geel links en roze rechts.
Deze ‘foundation’ voelt als crème, wat het uitsmeren iets moeilijker maakt en het iets lan hg er duurt als bij een gewone foundation. Als je dit eenmaal gewoon bent, is dit geen probleem meer. Je zult iets minder product gebruiken om een mooi, egaal en dekkend effect te krijgen.
Welke kleur zou ik nu echter kiezen. Hoe kun je dit nu beter testen dan door op de ene helft van het gezicht de ene kleur te gebruiken en op de andere kant de andere.

image

Op de linkerkant van mijn gezicht draag ik de roze kleur en rechts de gele kleur. Hier kun je het verschil niet zo opmerken, maar op de volgende foto’s wel.

image

Gele ondertoon.

image

Roze ondertoon.

Ik denk persoonlijk dat de skin tint met de roze ondertoon beter bij mij staat, dan die met de gele ondertoon. Vinden jullie dit ook?

De skin tints zijn zowel online als in de winkel te koop bij lush. Ze kosten 16,25 euro per potje wat 20 gram product bevat. Dit lijkt weinig, maar hier zul je uiteindelijk vrij lang mee doen.

Welke ondertoon hebben jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge