Bourjois Volume Glamour Ultra Black mini mascara

Hoi hoi,

Jullie konden reeds zien in mijn unboxing van de mei WaatBox dat ik deze mini van de Bourjois Volume Glamour mascara kreeg.
image

image

Deze mascara kun je aan je GSM hangen, maar dat doe ik liever niet. Dit vind ik helemaal niet gemakkelijk. Ik zou het bvb wel aan mijn sleutels hangen. Veel makkelijker! Deze mascara bevat veel water, paraffine en siliconen. Paraffine is een soort wax, die ook bij het kaarsen maken gebruikt word. Dat weet ik nog van vroeger, toen ik die maakte 🙂 . Ik vraag mij af of dit de mascara waterproof maakt. Dat beloven ze uiteindelijk niet. Wat ze wel beloven is extra veel volume en diepzwarte wimpers. Ik nam de proef op de som.
image

Hier draag ik één laagje mascara. Hier zie je al een redelijk effect. Mijn wimpers zijn wat langer, maar vooral diep zwart. Ook is er iets meer volume in mijn wimpers.
image

En hier draag ik twee laagjes. Hier is het effect overduidelijk. Ik ben vooral onder de indruk van het zwart. Het is een echt zwart. Ook creëert deze mascara redelijk wat lengte, maar van het volume ben ik minder onder de indruk. Ik gebruik de mascara heel graag, maar meer volume zou ik leuker vinden.

Deze mascara is van Bourjois en de full-size kost 11,95 euro. Ze is dus te koop in alle winkels waar ze Bourjois verkopen, zoals Kruidvat, Inno en Carrefour.

wat vinden jullie van Bourjois mascara’s?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge