NYX lippencrème in de kleur Istanbul

Hoi hoi,

Vandaag wil ik je meer vertellen over nog een NYX product. We hadden reeds de lippenstiften waar ik redelijk van onder de indruk was, maar doet deze lipcream beter.

image

De lip team komt in een ondoorzichtige lipglossverpakking. De verpakking kreeg de kleur van de lippencrème. Deze belooft even gepigmenteerd en mat te zijn als een lippenstift, maar in vloeibare vorm.

image

Zelf kreeg ik van de kleur SMLC06 Istanbul van de boozyshop in mijn goodiebag. Ik had zelf de kleur niet beter kunnen kiezen, want ik was al op zoek naar een eerder ‘nude’, niet bruine lippenstift. Deze kwam als geroepen.

image

Een vlugge blik op de ingrediënten leert mij het volgende. Het bevat isohexadecane wat een zuur is die 40% van koemelk uitmaakt:-) . Het tweede ingrediënt is een wit, wasachtig zuur. Veganisten mijden dit ingrediënt meestal! Zij geloven dat dit ingrediënt afkomstig is van dierlijk vet, wat niet altijd het geval is… Tot slot kan het derde ingrediënt huidirritatie veroorzaken bij overmatig gebruik.

image

Op de swatch kun je reeds goed zien dat deze lippencrème goed gepigmenteerd is.
Op mijn lippen ziet het er als volgt uit. Ik draag niets op de eerste foto, op de tweede bracht ik slechts de lippencrème aan.

image

image

Dit is een typisch my Lips nut beter kleurtje. Deze lippencrème brengt aan als een lipgloss, maar voelt als een lippenstift op de lippen. In het begin voelt ze hydraterend aan en plakt ze niet. Na een tijdje droogt ze op en blijft ze vrij goed zitten. Een drankje overleeft ze wel!

NYX is enkel te koop bij de Douglas en daardoor veel te duur. In Amerika kost deze zes dollar, wat ongeveer 4,5 euro is. In de Douglas betaal je jammer genoeg en deze is zelfs niet te koop bij de Douglas.

Wat vinden jullie ervan dat NYX niet meer online beschikbaar is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge