MUA Undress me too oogschaduwpalette

Hoi hoi,

In mijn MUA  shoplog konden jullie reeds zien dat drie oogschaduwpalettes kocht. Vandaag review ik het ‘Undress me too’ palette wat een dupe zou moeten zijn van het Urban Decay ‘Naked 2’ palette. Zelf kan ik mij niet over uitspreken, want ik bezit nog niets van Urban Decay. Ik ga dus puur de kwaliteit van dit palette beoordelen.

image

In tegenstelling tot alle andere oogschaduwpalettes van MUA  is deze wit in plaats van zwart. Dat vind ik jammer. Dat zwart ziet er veel mooier uit. Ook bevat dit palette zoals matte als niet matte oogschaduw.

image

Op de achterzijde staat opnieuw een minitutorial. Handig. Verder is hier ook iets anders als bij alle andere MUA  palettes. Hier hebben de kleuren wel namen gekregen!

image

Je ziet onmiddellijk, ook deze oogschaduws zijn goed gepigmenteerd. Ook deze kennen dezelfde speciale structuur als bij de andere MUA  palettes. Korrelig bij het opnemen op de kwast, eerder creamy bij het aanbrengen. Ik hou van deze structuur. Ook is de houdbaarheid van deze oogschaduws goed. ‘S avonds zit alles er nog op. Ik maakte uiteindelijk volgende look met dit palette:

image

image

image

Ik deed hier naked op het gehele bewegend ooglid en in de binnenste ooghoek. Verder deed ik tranquil op de buitenste helft van het bewegende ooglid. Uiteindelijk deed ik Obsession in de buitenste ooghoek en de crease. Hierdoor had ik mooie lichte, neutrale look.

Dit palette is te koop in de online shop van MUA en kost 4 pond. Dat is ongeveer 4,80 euro. Dit vind ik een prachtihge prijs voor dit palette. Een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge