MUA Going for gold oogschaduwpalet

Hoi hoi,

Vandaag vertel ik jullie meer over het laatste oogschaduwpalet  van MUA die ik in mijn bezit heb. Het is het ‘Going for gold’ pallette die door MUA ter ere van de olympische spelen in Londen gecreëerd werd.

image

Zoals het de olympische spelen betaamd, bevat dit palet enkel goud-, zilver- en bronstinten. Deze tinten zijn ideaal om mooie, metallic looks of zomerse looks te maken.

image

Jammer genoeg hebben de kleuren geen namen gekregen, maar wat wel leuk is dat hier het doosje ook een minitutorial voor dit palet bevat.

image

In dit doosje zit een sponsapplicator. Deze gebruik ik normaal niet, maar op reis zou ik die durven gebruiken om te blenden. Dat werkt ook met deze applicatie.

image

Op de swatches kun je meteen enkele dingen opmerken 🙂 . Ten eerste zijn de kleuren ongelooflijk goed gepigmenteerd. Ook zijn ze zeer shimmery, net zoals een olympische medaille. De kleuren zijn licht korrelig en bij het aanbrengen lijken ze in een soort van crème oogschaduw te veranderen. Tot slot zijn deze oogschaduws goed te blenden met elkaar.

Ik maakte de volgend oog look met dit palet. Over het ooglid gradeer ik shade 7 tot 9. In de crease bracht ik shade 5 aan.

image

image

Dit pallet te is te koop bij muastore.co.uk en kost 4 pond. Dit komt overeen met 4,80 euro, wat ik mooie prijs vind voor dit pallette.

Wat vinden jullie van MUA oogschaduw?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge