NYX felt tip liner

Hoi hoi,

image

In één van mijn boozyshop goodiebags vond ik deze NYX felt tip eyeliner van NYX. Hier was ik heel blij mee, want ik probeerde nooit eerder zo’n eyeliner vorm. Ik gebruikte altijd vloeibare of gelliner. Ook vind ik het zalig dat de kleur ‘dark brown’ is. Dat staat toch altijd zachter dan zwart.

image

Omdat deze een eyeliner een soort stift is, wordt aangeraden deze op de kop te bewaren. Dit staat ook zo op de verpakking. Waarschijnlijk is dit omdat de vloeistof dan naar beneden kan zakken, net zoals bij reinigingsdoekjes.

image

image

De ingrediënten voor de geïnteresseerden. De lijst is niet erg lang en bevat vooral water.
Jammer genoeg vergat ik foto te nemen van het ‘kwastje’. Dit is een topje, ik weet niet juist welk stof. Door topje is flexibel, maar toch stevig genoeg om niet mee te geven bij gebruik. Ik gebruikte deze liners bij de volgende eenvoudige looks. Door deze liners werden de looks onmiddellijk heel wat ‘dramatischer’.

image

image

image

image

NYX mag in België en Nederland jammer genoeg niet meer online verkocht worden. Dit merk is te koop bij de Douglas maar hierdoor, jammer genoeg, beduidend duurder dan vroeger. Bij de Douglas betaal je voor deze liner 13,17 euro, terwijl deze op de Amerikaanse site 9 dollar kost. Dit laatste is ongeveer 6,80 euro.

Ik ben zo tevreden met deze liner: Er komt veel pigment van af, ze werkt veel makkelijker dan andere types eyeliner, ze blijft muurvast zitten als ze eenmaal is opgedroogd en ze werkt ongelooflijk precies. Dit is één van mijn nieuwe favorieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge