HEMA lippen potlood in de kleur 04

Hoi hoi,

In de HEMA kocht ik een knalroze lippenpotlood. Ik dacht dat dit mooi zou staan bij mijn knalroze lippenstift van de Action.

image

De verpakking is elegant zwart met witte letters. Ook is een mooi bandje met een benadering van de kleur aangebracht op de verpakking. Ik zeg benadering, omdat mijn swatch niet metallic roze gaf op mijn hand, maar mat knalroze. Heel mooi. Wat ik wel vervelend vind is die irritante sticker op de verpakking. Dit was om de prijs aan te duiden. Maar nu krijg ik die er niet vanaf, wat er ongelooflijk lelijk uitziet.

image

De swatch op de lippen is ook niet veel soeps. Van de knalroze kleur lijkt niet meer te zien. Ook is het potlood vrij hard van substantie, waardoor netjes tekenen en inkleuren een huzarenwerkje wordt.

Dit lippenpotlood beviel mij echt niet. Ik zal in het vervolg mijn geld voor andere dingen bewaren. Ik heb dit potlood nu al een tijdje in mijn bezit, maar ik grijp er niet naar. Ik gebruik nog liever geen, dan dit lippenpotlood.

Dit potlood is te koop bij de HEMA. Sorry HEMA, volgende keer beter! Als je het lippenpotlood toch nog zou willen kopen, dan kost het ongeveer 3 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge