NYX (girl) lipglosses in RLG05 en RLG16

Hoi hoi,

Er is nog geen einde gekomen aan de NYX producten die ik vond in de goodiebags van de boozyshop. In die pakketjes vond ik ook deze twee lipglosses: een lieflijk roze kleurtje en een angstwekkende bordeaux kleur, geschikt voor de winter. Donkere lippen zijn trouwens een van de trends van het najaar.

image

image

De lipglossjes hebben jammer genoeg geen namen gekregen, maar slechts een kleur nummer. Nu ja, het is natuurlijk het product zelf die telt.

image

De swatches zijn alvast veelbelovend. De lichte lipgloss bestaat voornamelijk uit glitter, terwijl de donkere kleur mooi en goed gepigmenteerd lijkt.

Op de volgende foto heb ik niets op de lippen:

image

Hier draag ik de lichtroze kleur RLG05. Zoals reeds verwacht geeft deze lipgloss weinig kleur af, maar des te meer glitter!

image

En tot draag ik hier het kleurtje RLG16. Gelukkig is de swatch hier heel goed gelukt. We krijgen uiteindelijk geen donkere aubergine kleur op de lippen maar een mooi, eerder donkerpaars kleurtje. Ik vind dat dit uiteindelijk een mysterieuze finish aan je look geeft! Prachtig!

image

Verder plakken deze lipglosses niet overdreven en overleven ze een drankje heus wel. Na een maaltijd zou ik toch even bijwerken.

Deze lipglosses zijn te koop en kosten daar 6,05 euro. In vergelijking met Amerika vind ik dat toch wel duur. Daar betalen ze 5 dollar, wat omgerekend ongeveer 3,8 euro is.

Toch zou ik ze zelfs voor de Douglas prijs kopen. Ze zijn mooi en doen wat ze beloven.

Wie zou NYX kopen als ze naar Amerika gingen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge