Flormar supershine nagellak in de kleuren u23 en u32

Hoi hoi,

Een tijdje terug kocht ik in de Flormar winkel vier nagellakjes. Het waren mooier glitter/metallic lakken, die soms wat duochrome aandeden. Vandaag laat ik jullie kennismaken met twee van deze vier lakken.

U23

image

image

In het flesje lijkt dit een mooi roze lakje. Het flesje vind ik er heel elegant uitzien door het dunne design én de lange, spits toelopende en zwarte dop. Het doet mij een beetje denken aan de baljurk van een prinses, smal vanboven, maar uitlopend op een hoepelrok.

image

image

Boven heb ik de swatch gefotografeerd zonder flits, onder met. Je ziet onmiddellijk dat dit lakje een prachtige roze basis heeft, waarin minuscule zilveren glitters zijn aangebracht. Als je dit lakje draagt, zul je niet onopgemerkt voorbij gaan. Wel eerder perfect voor de zomer!

U32

image

image

Dit is een totaal andere kleur. Dit lakje heeft een zwarte basis met bronzen glitters. Heel speciaal! Naar dit lakje was ik heel benieuwd!

image

image

Opnieuw werd de bovenste foto zonder flits genomen en de onderste met. Deze kleur, I love it Perfect voor het herfstseizoen die er aan komt. Wel vind ik deze witte dop minder elegant dan de zwarte.

Deze lakjes doen hun naam alle eer aan. Zelfs zonder flits glanzen ze je tegemoet. Met een topcoat bleven deze lakjes 2 dagen en een halve onberispelijk. Deze nagellak is te koop bij Flormar en kostte mij 1,95 euro. Dat is zeer goedkoop voor een flesje van 10 ml. Zelfs Catrice kost tegenwoordig meer. Ik zou nog pakjes van deze serie bijkopen.

Kennen jullie het merk Flormar al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge