LA colors metallic oogschaduwpalette in Ammunition

Hoi hoi,

Zoals jullie in een van mijn eerste YouTube filmpjes konden zien, kocht ik een setje oogschaduwpalettes van LA Colors. Daar verscheen echter nooit een review van. Daarom ga ik ze deze maand allemaal één voor één voorstellen. Vandaag beginnen we met een Smokey Eyes palette: ‘EP112 – Ammunition’.

image

Persoonlijk vind ik deze naam zeer goed gekozen 🙂 . Joepie, er is een naam en het is een goede. Metallic grijstinten kunnen inderdaad ‘geïnspireerd,’ zijn op verschillende ladingen van een geweer.

image

De oogschaduws bevatten reguliere elementen zoals mica en talk. Ook vind ik het goed dat dit palette het cruelty free logo draagt. Dat wil zeggen dat er niet getest werd op dieren. Geldt dit echter enkel voor het eindproduct of ook voor de ingrediënten? Als iemand dit weet, laat maar weten. Verder bevat elke pan 1,5 gram oogschaduw, wat niet weinig is, maar ook niet veel.

image

De swatches zijn goed gepigmenteerd en vrij glitterig . Ook zijn de oogschaduws vrij korrelig. Ik zou aanraden een primer op te doen en dan is er geen probleem. Met een crèmeoogschaduw eronder zat ’s avonds alles er nog perfect op.

Ik maakte uiteindelijk deze eenvoudige look:

image

image

Deze palettes zul je moeten zoeken als je ze wilt. Ik kocht ze op de site van beautybyelke. Die zijn nu hun laatste LA colors paletten aan het verkopen. Daar kost elk LA colors metallic palette 1,5 euro. Ik vind het een goed palette en zou het opnieuw kopen, zeker voor die prijs!

Weten jullie waar LA colors nog te koop is?

Have a Nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge