Bourjois volume glamour max holidays mascara in paars

Hoi hoi,

Een tijdje geleden kocht ik een paarse mascara van Bourjois.

image

Ik had deze al een tijdje in het oog. Als je mij kent, weet je dat ik vaak paarse kleren draag. Die kleur staat mij volgens mij goed. Bijgevolg had ik het idee/gevoel dat dat met mascara ook zo zou zijn. Ook wou ik deze mascara uit nostalgische redenen:-) . Vroeger toen ik een jaar of veertien was, had ik reeds een donkerblauwe mascara. Dat stond eigenlijk heel leuk. Ik was toen reeds trendsetter šŸ˜› . Lang heb ik bij deze aankoop niet moeten nadenken.

image

De mascara komt in een huls met dezelfde kleur als de mascara. Door de bolling in het midden ligt de huls goed in de hand. Ook doet de huls mij wat denken aan een vrouwenlichaam. Wel is het flesje kleiner dan ik verwachtte. Op het borsteltje zie je dat de kleur goed is gepigmenteerd.

image

image

Zelfs mijn donkerbruine wimpers zijn gloed bedekt en kleuren mooi paars. Ook separeert deze mascara mijn wimpers zeer goed. Persoonlijk vind ik het volume-effect gelimiteerd op mijn wimpers. Maar geef toe, je koopt deze mascara toch voor zijn kleur?!?

image

Deze mascara’s zijn overal te koop waar Bourjois te koop is. Ik kocht de mijna bij de Di, maar je kunt onder andere ook terecht bij Kruidvat of Inno. Een huls bevat 6 ml product en kost 7.99 euro. Dat is een mooie prijs:-) .

Waagden jullie je reeds aan de gekleurde mascara trend?

Have a Nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge