Max make up oogschaduwtrio in Passionflower

Hoi hoi,
Vandaag toon ik jullie mijn voorlaatste oogschaduwtrio die ik in de Action kocht. Qua kleuren keuze deed dit palette mij sterk denken aan het Devious palette van LA Colors.Ben ik even tevreden over dit palette?

image

Dit palette bevat een lichte blauwgrijze kleur, een ijzergrijze en een nachtblauwe kleur. In het palette ziet het er alvast ‘sexy’ uit. De bloemetjes/atoomprint in de oogschaduw voind ik eigenlijk heel leuk. Volgens mij moeten het bloemetjes voorstellen, want de palettes kregen bloemennamen mee. Uiteindelijk zorgt dit wel voor een leuk accent op de oogschaduw. Jammer genoeg blijven make up merken sponsapplicators toevoegen in het palettes. Ik heb liever een kwastje of helemaal niets. Zullen ze het dan nooit leren?

image

De swatches zijn redelijk gepigmenteerd en brengen niet heel egaal aan. Ook vind ik het links kleurtje er wat teleurstellend uitkomen en het grijs is verdwenen. Dit moet mijn minst favoriete oogschaduwtrio van Max make up zijn. Verder vind ik deze oogschaduws ook vrij korrelig en moeilijker te blenden.
Uiteindelijk maakte ik er deze look mee:

image

image

In bracht een overgang van de kleuren aan op mijn bewegende ooglid, maar veel kleurschakering zie je niet. Wel zie je dat de buitenzijde subtiel donkerder word. Ik heb graag dat als je blend, dat je de kleuren niet wegblend natuurlijk.

Moest je dit palette toch nog willen kopen, dan kun je het vinden bij de Action voor slechts 75 cent.

Delen jullie mijn mening over dit palette? Waarom wel of niet?

Have a Nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge