L’Oreal Paris Sublimist hydraterende Verzorging Perfecte Huid

Hoi hoi,
L’Oreal is uitgekomen met een nieuwe huidverzorgingslijn. Deze lijn, Sublimist, is gericht op dames tussen 25 en 30 jaar. Zelf ben ik 26, dus een ideale testpersoon om deze producten uit te proberen.
Zelf kreeg ik de kans twee producten uit te testen via de website trnd.be. Dat konden jullie natuurlijk reeds zien in het ‘unboxing’filmpje. Verder gebruik ik deze producten nu ongeveer een maand en ze versierden reeds een plaatsje in mijn laatste favorietenfilmpje! Sterk!

image

Vandaag wil ik jullie voorstellen aan de hydraterende verzorging om een perfecte huid te krijgen. Deze gebruik ik nu al een maand lang als dag- en nachtcrème. Hierdoor ben ik in staat om dit product voor jullie te reviewen.

image

Dit product belooft je huid te verbeteren in drie dimensies. Ten eerste moet de huid onmiddellijk na gebruik zacht en gehydrateerd aanvoelen. Na een weekje zou je poriën er kleiner moeten uitzien en na een maand moet je huidtint geëgaliseerd ogen.

Verder is dit product niet comedogeen, dus het product mag geen puistjes veroorzaken.

Het doosje zelf ziet er heel leuk uit: Het is roze en zelfs leuke accenten werden niet vergeten! Zo vind je onder het dekseltje van het doosje, flapjes met de slogan van L’Oreal Paris in verschillende talen en lettertypes. Zo leuk. Ik was zo blij verrast toen ik dit ontdekte!

image

image

image

In het potje zelf zit 50ml product, wat de normale hoeveelheid is voor een crème of moisterizer. Verder zien we dat dit producten voornamelijk uit water en siliconen bestaat. Verder beroemd l’Oreal Paris zich op twee unieke ingrediënten in dit producten. Dit zouden de werkzame bestanddelen van deze crème moeten zijn en zijn ook brevet gepatenteerd. Het unieke bestanddeel in dit product is Perline-P wat een krachtig ingrediëntencomplex zou zijn. Dit complex zorgt voor een optimalisatie van de huidkwaliteit. Het veroorzaakt de verbetering in de drie dimensies die L’oreal Paris belooft. Zelf vraag ik mij af waar dit ingrediënt in de lijst staat. Ik vind het niet onmiddellijk terug.

image

image

image

image

Het potje zelf vind ik er heel charmant uitzien. De ombre van (metalic) roze naar licht roze vind ik heel leuk.  Ook vind ik het leuk dat alle producten in verschillende lijnen in het zelfde potje lijken te komen, maar met verschillende kleuren. Dat maakt het heel duidelijk om dit product te herkennen. Tot slot vind ik het leuk dat op het deksel heel eenvoudig het merk staat en op het potje zelf in een eenvoudig letter type de naam van de lijn. Heel simpel en niet te veel tralala. Ik vind dat er zeer stijlvol uitzien. Het enige nadeel is dat op het deksel je altijd vingerafdrukken ziet door de spiegeling van het deksel. Ik vind dat niet handig wat dat irriteert mij. Ik veeg dat dan gewoon af hoor, dat is gewoon een kleine dwangmatigheid van mij :).

image

Wat mij het meest verraste, gebeurde toen ik het potje open deed. De crème is niet wit, maar lief lichtroze. Zo leuk en meisjesachtig. Zouden ze hiervoor speciaal kleurstof aan toegevoegd hebben, of is dat toevallig zo? Ik hoop dat laatste natuurlijk, dat is beter voor de huid.

Ondertussen gebruik ik dit producten ongeveer een maandje. Wat mij onmiddelijk opviel, vanaf het eerste gebruik, is hoe zacht mijn huid voelde. Mijn huid leek na gebruik ook op te leven en zag er naar mijn gevoel minder grauw uit. Ik merk inderdaad dat het mijn teint egaliseert, maar ik ben niet zo overtuigd van het minimaliseren van mijn poriën. Deze lijken nog steeds even groot. Al bij al ben ik heel blij met dit product en kreeg het verdient een plaatsje tussen mijn maandelijkse favorieten. De hydraterende verzorging heeft een adviesprijs van 12,99 euro, wat helemaal niet duur is voor een goede dagcrème. Ik koop die waarschijnlijk nog wel eens.

Hebben jullie reeds gehoord van/kennisgemaakt met de sublimistlijn van L’Oreal Paris?

 

Have a Nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge