Hema Quick and Go nailpolish in 20 Quick Jeans

Hoi hoi,

Een tijdje geleden was het flair shopping day in het Wijnegem shoppingcenter. Daar stond een VijfTV stand waar je een goodiebag meekreeg. In deze goodiebag vond ik een leuk blauw nagellakje van de Quick en Go collectie van de HEMA. Ik heb het hier over het nummertje 20, die de naam Quick jeans kreeg. Ik vind dit eigenlijk wel een mooie en goed gevonden naam.

DSCF0900

 

Het is een klein flesje met simpele bedrukking. Het flesje zelf vind ik wel leuk, maar de dop vind ik vreselijk. Het is een matte, zilverkleurige dop, die het geheel zo goedkoop doet lijken.

DSCF0901

Het is een ienie mini flesje die 7 ml bevat. Ietsje minder dan een Essence lakje geloof ik. Maar het lijkt zoveel kleiner. Vreemd. Ondertussen gebruikte ik dit lakje drie keer. Ik ben er zeer tevreden over.

DSCF1155

 

Het lakje is ietswat transparant en heeft drie laagje nodig. Twee laagjes zijn niet voldoende, dan schijnt de lak nog steeds wat door. Jammer. Maar doordat dit lakje uit de quick en go lijn komt, droogt deze nagellak vrij snel. Daarom is het ook niet erg om drie laagjes te moeten aanbrengen. Verder is de houdbaarheid van deze lak vrij goed. Ze blijft drie dagen zitten zonder topcoat. Ik heb echter wel een basecoat gebruikt.

Deze nagellak is te koop bij de Hema en kost 2,50 euro.

Vinden jullie dit een juiste prijs voor deze lak?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge