HEMA longlasting nailpolish in nummer 840

Hoi hoi,
Naast een pastelblauwe HEMA lakje kreeg ik echter nog een andere HEMA lak cadeau. Het longlasting nagellakje in nummer 840 van de HEMA.

image

Dit lakje is heel wat moeilijker te omschrijven van kleur. Het is een donkergroene lak met blauwe schijn. Deze flesjes vind ik trouwens heel wat mooier dan degene van de quick en go pakjes. De zwarte dop dop doet heel veel voor de elegantie van het flesje.

image

Ook deze lak, waarschijnlijk omdat ze in dezelfde lijn zitten, kreeg geen naampje. Verder bevat deze lak ook 11 ml nagellak.

image

Waar ik gisteren helemaal niet tevreden was over de nagellak, ben ik dat over deze wel. De nagellak is hier helemaal niet dik en stroperig. Ook dekt de nagellak zeer goed en zijn twee laagjes meer dan voldoen. Verder houdt ook deze lak het minstens vier dagen zonder chippen uit op mijn nagels. De kleur zelf staat heel wat beter ten opzichte van mijn huid en verder vind ik het zelf ook een heel mooie kleur.

image

Deze nagellak komt ook uit de langhoudende nagellaklijn van de HEMA en kost 2,50 euro. Vreemd dat deze lakken zo wisselend in kwaliteit zijn.

Wat vinden jullie van dit kwaliteitsverschil?

Have a Nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge