ELF limited edition night palette

Hoi hoi,
Naast het dat palette kocht ik ook het night palette van elf. Ook in dit palette zitten zestien oogschaduws, acht lip glossen, twee blushes en twee bronzers. Dit palette is de donkerder en mysterieuzere versie van het dat palette.
image

image

image

Je kunt op de foto duidelijk zien dat alle poeders een glitter/shine bevatten. In de oogschaduws is dit prachtig en  in de andere poeders is deze glitter gelukkig niet storen. Je ziet er niet uit als een kerstbal, al is dat wel toepasselijk in deze tijd van het jaar. Dit palette leent zich perfect tot een Smokey dus, zoals in het favorieten filmpje, maar ook een natuurlijker look behoort tot de mogelijkheden.
image

image

De poeders zijn goed gepigmenteerd. Wel zijn ze vrij poederig, waardoor goed moet opgelet worden voor fall out. Hier zijn de blushes en bronzers donkerder dan in het dat palette, maar nog steeds zeer draagbaar voor de lichte huid. De poeders zelf blijven, eenmaal aangebracht, de hele dag op zijn plaats.
image

image

De look die ik ermee maakte, is een mooie, lichte Smokey eye. Het palette is te koop op de site van elf en kost zes euro. Dit is volgens mij een perfect kerstcadeautje.

Have a Nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge