Nivea Diamond volume conditioner

Hoi hoi,
Laatst zag ik in de winkel een nieuwe haarverzorgingslijn van Niveastaan. Vroeger hadden ze al de Diamond gloss lijn, die voor glans zorgt, en de volume lijn, die natuurlijk voor volume zorgt. Nu hebben ze deze twee lijnen gecombineerd in een lijn, namelijk de Diamond volume lijn die zowel voor glans als volume moet zorgen.
image

Van deze lijn kocht ik de conditioner. De conditioner zit in de typische conditioner flessen van Nivea. Deze conditioner zit in een stevige knijpflacon die eenvoudig op z’n hoofd gezet kan worden. Deze flacons werken goed. Zelfs de restjes krijg je vrij goed uit de flacon.
image
Het derde ingrediënt is een silicone. Mensen die Siliconen mijden, moeten dit product links laten liggen. Verder staat het dizmantpoeder, die voor de glans zou moeten zorgen, en het keratine op de tweede lijn. Dat is goed gedaan door Nivea :).

image

ik gebruik deze conditioner nu een goede maand. Ik ben er vrij tevreden over. Het is zeker niet de beste conditioner die ik ooit probeerde, maar hij doet wat hij moet doen. Wanneer je dit product gebruikt, gebruik je deze best met mate. Het product vervat veel Siliconen. Deze kunnen gaan ophopen in het haar als je te veel gebruikt of de conditioner niet goed uitspoelt. Na gebruik voelt mijn haar zacht aan met een beetje extra glans. Het volume kan ik niet echt testen, want mijn haar heeft zelf al redelijk wat volume. Ik krijg er in ieder geval geen poedelhoofd van, gelukkig! Ik zou deze conditioner waarschijnlijk niet opnieuw kopen omdat ik de glans conditioner van Syoss iets beter vind en de prijs is nagenoeg dezelfde. Heb je echter meer volume nodig naast glans, dan zou ik deze toch even uitproberen.

De niveaproducten en dus ook deze conditioner zijn te koop bij de meeste drogisterijen en supermarkten. Daar zul je ongeveer 3,4 euro betalen voor deze fles conditioner.

Wat vinden jullie van de nivea conditioners?

Have a Nice day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge