Maybelline Colour Show Brocades nagellakken pt2

Hoi hoi,
Drie dagen geleden stelde ik jullie reeds twee van de Maybelline brocades nagellakken. Vandaag toon ik jullie de drie andere.
image

image

De lakken die nog overblijven zijn de koudere kleuren. In de collectie zitten verder nog een zwarte met gouden glitter lak, een blauwe glitterlak en een zilveren glitterlak.
image

image

De zwarte glitterlak is ‘Woven Skyline’. Vervolgens hebben we de blauwe glitterlak is ‘Beaming Blue’ Tot slot is er de zilver ‘Foil Flash’ glitterlak.
Ook in deze flesjes zit telkens 7 ml en zijn ze twee jaar houdbaar. Let wel op dat je de flesjes goed toe doet, want glitterlakken verdikken snel.
image

image

Woven skyline is een zwarte mini glittersbasislak. In de lak zelf zitten grovere glitters verwerkt in zilver. Dit is een zeer mooie en elegante lak. Door het zwarte is het ingetogen, maar de zilveren glitters maken het zeer feestelijk. Ik vind het leuke lak, die vrij goed blijft zitten. Toch pelt de lak er soms in brokjes af. Heel jammer, maar dat hebben nagenoeg alle glitterlakken bij mij. Hier moet je wel twee laagjes gebruiken voor een dekkend effect.
image

image

Vervolgens hebben we Beaming Blue. Dit is basisglitterlak met minuscule lichtblauwe glitters. Verder zitten er grovere, ietsje donkerder, blauwe glitters in. Dit is mijn favoriet van de vijf. Deze dekt in een laagje.  Deze blijft ook heel goed zitten, Bij mij hield deze het net geen vijf dagen vol.
image

image

Tot slot hebben we foil flash. Deze vind ik persoonlijk niets. Dit is gowoon een zilveren glitterlak met minuscule en grovere zilveren glitters. Discobaleffect op je nagels. In een laagje heb je al een redelijk dekkend effect, maar het is mooier met twee laagjes. Maar het blijft bij mij totaal niet zitten. Na een halve dan ligt de helft er al af bij mij. Daarom, door de slechte houdbaarheid en kleur, is dit voor mij de slechtste lak van de reeks.

Deze Maybellinelakken zijn te vinden on hun displays. Deze displays zijn te vinden in Kruidvat, Di, Etos,… Voor elk van deze lakken betaal je 3,99 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge