Max Make up vloeibare eyeliner in zwart

Hoi hoi,

image

Een tijdje terug kocht ik een zwarte vloeibare eyeliner in de Action. Deze is van het merk Max Make Up. Ik heb een tijdje geen vloeibare eyeliner gebruikt , omdat ik er niet zo handig mee ben. Toch vond ik het tijd om mij er nog eens aan te wagen. Daarom kocht ik deze.
image

Max make up belooft een zeer dun kwastje en een diepzwarte kleur. In de ingrediëntenlijst staat PVP en dat verontrust mij wat. Ik heb geen idee wat dat is. Verder zie ik was en parabenen. In de eyeliner zit 6 ml en deze is drie maanden houdbaar. Dat is natuurlijk omdat deze zo dicht bij de ogen wordt gebruikt.
image

In het tubetjes zit inderdaad een zeer dun kwastje. Dit kwastje werkt verwonderlijk goed, hoewel ik het graag nog iets steviger had gezien. Gesloten ziet het flesje er mooi uit, een soort druppelvorm. Ik vind het zeer elegant. Ook is het logo zeer sereen in zilver aangebracht op het flesje van de eyeliner. Sommige merken zouden iets kunnen leren van de goedkope verpakkingen van Max Make Up.
image

image

Met deze eyeliner kan ik inderdaad een mooi, fijn en diepzwart lijntje op mijn wimperrand zetten. Het ziet er mooi en retro uit, maar je moet de eyeliner even de tijd gunnen om goed op te drogen. Eenmaal dat gebeurd is, blijft hij zitten en gaat hij nergens meer heen. Ook brokkelt deze eyeliner helemaal niet af in de loop van de dag, zoals andere goedkope vloeibare eyeliners soms wel doen. Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe vloeibare eyeliner sinds lange tijd. Misschien dat ik binnenkort toch nog eens afstap van gelliner.
image

Deze vloeibare eyeliner is te koop in de Action en kost 0,69 euro. Een echte aanrader!

Gebruiken jullie liever vloeibare, gel- of potloodliner?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge