Dubbele kwast van Essence uit de NeoNatura limited edition

Hoi hoi,
In een van de vroegere limited editions van Essence, NeoNatura geloof ik, was ook een kwast opgenomen. Het voordeel van deze kwast is dat het een duo kwast is. De ene zijde is geschikt voor blush of bronzer en de andere zijde om oogschaduw aan te brengen.  Het is bijgevolg een ideaal reisaccessoire.
image

Ik het uiterlijk van de kwast alvast heel mooi. De gekozen kleuren maken het geheel rustgevend. De beige kleur van het hout en de matgrijze kleur van de ‘houders’ geven een prachtige kleur. Verder vind ik het prachtig dat de kwastharen uit twee verschillende kleuren bruin bestaan. Ook het feit dat het logo op subtiele wijze op de kwast is aangebracht vind ik een pluspunt.
image

De kwast zelf is zeer zacht. De grote kwast gebruik ik graag om bronzer of blush aan te brengen. De oogschaduwzijde gebruik ik minder vaak. Deze wordt voornamelijk op reis gebruikt, omdat ik dan slechts een kwast hoef mee te nemen. Dagdagelijks gebruik ik liever een oogschaduwkwast met een ietsje langere steel. Dat werkt net iets preciezer en nauwkeuriger. De kwasten zijn stevig genoeg om goed mee te kunnen aanbrengen en blenden, maar zacht genoeg om  niet over je huid te schuren.

Al bij al vind ik dit een goede kwast, zeker voor op reis. Omdat deze uit een oude LE komt van Essence zul je die niet meer vinden in het display, maar af en toe vind je ze nog wel terug in hun plastiek hoesje in een uitverkoopbak. Zelf betaalde ik ongeveer 3,5 euro voor de kwast, maar ik vind deze kwast zeker zijn geld waard. Ook liggen mijn kwasten neer in een kwastenrol, dus de duo uiteindes zijn geen probleem voor mij.

Wat vinden jullie van duokwasten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge