Catrice oogschaduwquad 070 Mud Spencer and Coralle hill

Hoi hoi,

image

Catrice heeft de voorjaarswissel van zijn assortiment gedaan. Dit wil zeggen dat er weer enkele producten uit gaan, zo ook dit oogschaduwquad. Daarom wilde ik jullie deze nog snel tonen. Deze kunnen jullie dan nog op de kop tikken in een nabijgelegen Kruidvat.

Dit is een vrij natuurlijk oogschaduwpalette die komt met zijn eigen pop of colour. Dit is niet nieuw natuurlijk. Dat zag ik wel vaker bij Catrice. Zo heb ik thuis ook een quad met drie natuurlijke kleuren en een vierde lichtblauwe kleur. Dit palette heeft echter een ‘fel’roze kleurtje, een beige highlighter en twee tinten bruin. Hier kan ik wel een mooie look mee maken.

image

Gelukkig kreeg dit palette ook een naam, namelijk ‘Mud Spencer and Coralle Hill’. Catrice vindt toch altijd zo’n leuke namen voor hun producten. Tot slot gaf Catrice ook nog het nummer 070 aan dit palette.
In het palette zit 8 gram oogschaduw. De grote pans bevatten 2,5 gram, terwijl de kleinere pans een inhoud van 1,5 gram hebben. Dit palette zou twee jaar houdbaar moeten zijn, maar ik gebruik oogschaduw tot ze er niet meer goed uitzien.

image

De swatches maakte ik een dag voor ik het palette gebruikte. Deze swatches werden gemaakt zonder oogschaduw basis. De kleuren stelden mij wat teleur. Ik had de roze en donkerbruine kleur een stuk donkerder verwacht. Gelukkig gebruikte ik ze nadien in een ooglook bovenop een oogschaduw basis. De roze kleur was net donker genoeg. Feller zou een ziek uiterlijk veroorzaken. Ook valt het donkerbruin donkerder uit dan verwacht.

image

image

image

Dit is een look die ik met dit palette maakte. De beige kleur bracht ik aan over het gehele ooglid en het roze bracht ik enkel aan op het bewegende ooglid. De lichtbruine kleur gebruikte ik op de buitenste helft van het bewegend ooglid. Uiteindelijk werkte ik de look af door de donkerbruine kleur op de buitenste ooghoek en in de crease aan te brengen en een bruine vloeibare eyeliner te gebruiken.

Dit palette is voorlopig nog te koop bij het Kruidvat en je krijgt er 50 % korting op. Hierdoor betaal je slechts 2,30 euro voor het palette. Ik ben er zeer tevreden mee :).

Hebben jullie nog ingeslagen bij de assortimentswissel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge