Maybelline Color Show Street Artist topcoat in 04 Alley Attitude

Hoi hoi,
Amai, wat een lange naam :).

image

Toen ik laatst in Nederland was, zag ik dat Maybelline met nieuwe Color Show nagellakjes uitgekomen is. In de Etos ontdekte ik de nieuwe street artist topcoats. De lijn bevat vier verschillende kleuren en ik koos de lichtblauwe versie. Alle kleuren zijn gecombineerd met zwart. Zo is er ook paars, oranje en geel.

image

De blauwe topper is het nummer 04. Deze kreeg de naam Alley Attitude. In dit flesje zit, zoals in alle Color Show lakjes, 7 ml. Verder is deze lak twee jaar houdbaar.
De nagellak zelf heeft een transparante basis. Hierin werden ‘glitters’ van verschillende maten aangebracht. Zo zitten er drie formaten ronde/zeshoekige glitters in en glitters in streepjes. De verdeling tussen de blauwe en zwarte glitters lijkt evenwaardig.

image

Hier bracht ik de topper aan over Essie ‘Butler Please’. Hiervan komt de review morgen online. Dit vind ik een prachtige combinatie. Telkens als ik nu naar mijn nagels kijk, denk ik aan graffiti.
Hoewel er veel glitters in deze lak zitten, lakt deze vrij goed. Met het kwastje kun je de glitters ook wat verplaatsen, zodat ze mooi verdeeld over de nagel zijn. Hierboven draag ik slechts een laagje van de topcoat. Verder is deze nagellak heel snel droog. Ik stond er van verbaasd hoe snel dit ging. Na vijf minuutjes kon ik weer verder met mijn werk. Tot slot bleef deze nagellak zonder extra topcoat twee dagen mooi op mijn nagels. Niet zo heel lang, maar een topcoat zou hier waarschijnlijk helpen.

image

Deze Maybelline Color Show lakjes zijn onder andere te koop in het Kruidvat en de Etos. Voor elk lakje betaal je 3,99 euro. Ik vind het heel leuke toppers. Gelijkaardige topcoats zie je niet elke dag. Zelf twijfel ik nog om de paarse versie bij te kopen. Ik vind het een aanrader en ben zeer benieuwd naar de andere kleuren.

Zagen jullie deze topcoats reeds in het Maybelline display?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge