So me eye roll-on concealer

Hoi hoi,

image

Toen ik laatst in de Action was, zag ik dat ze enkele nieuwe gelaatsmake-up producten hadden. Deze moest ik natuurlijk uitproberen. Een van deze producten is een oogconcealerroller. Dit is een zeer vloeibare concealer, geschikt voor onder de ogen. Ze zijn ze vloeibaar, waardoor ze niet op de huid blijven liggen.

image

Deze concealer zou moeten werken tegen donkere kringen. Verder zit er citrus extract in, die voor het opfrissen van de ogen moet zorgen. Het ijzeren massageballetje veroorzaakt natuurlijk hetzelfde effect.

image

De concealer breng je met het bolletje aan onder de ogen. Daarna blend je de concealer in de huid, door het licht in de huid te tikken. Als de concealer niet dekkend genoeg zou zijn, raden ze aan nog een laagje aan te brengen.

image

In deze oogconcealer zit 12ml. De concealer zelf is een jaar houdbaar. Omdat je deze echter dicht bij de ogen gebruikt, zou ik de kwaliteit van het product goed in de gaten houden.
Deze concealer bestaat voornamelijk uit water. Hierdoor is de concealer waarschijnlijk zo vloeibaar.  Verder bevat de concealer isopropyl myristate en glycerine. Met het isopropyl myristate ben ik niet echt blij. Het is een mengsel van een zuur en alcohol. Dit ingrediënt veroorzaakt mee-eters en word niet vaak meer gebruikt in cosmetica. Gelukkig lijk ik er geen acne door te krijgen. De glycerine zorgt voor de hydratatie van de opperlaag van de huid. Ook zie ik parabenen in deze concealer. Nee, ik word niet blij van deze ingrediëntenlijst :(.

image

image

image

De concealer zit in eenvoudige verpakking. Door het gebruik van kleur en bedrukking ziet deze er nogal goedkoop uit. Ik ben niet onder de indruk. Ook had ik liever een metalen balletje gezien in plaats van plastiek. Dat had het verfrissende effect versterkt.

image

Op de swatch kun je reeds zien dat de concealer zeer waterig is en weinig dekking lijkt te geven. Wel is ze makkelijk en mooi in de huid te blenden. Dit vermijd het gekende maskereffect.

image

Hier heb ik enkel wat oogschaduw op.

image

Hier bracht ik ook de concealer aan. Ik zie zelf niet veel verschil. Deze concealer heeft weinig tot geen indruk op mij gemaakt. Het begint met slechte ingrediënten. Opdat ik het dan nog goed zou moeten vinden, moet de concealer werken als een malle. Dat doet ze niet. Deze concealer koop ik niet opnieuw. Ik zou ze jammer genoeg ook niet aanraden.

So me is te koop bij de Action. Hun BBcream had ik graag, deze concealer is niets voor mij. Gelukkig kost het niet veel deze te testen. De concealer slechts 1,31 euro. Met dat geld koop ik echter liever een betere, goedkope concealer, bijvoorbeeld van eyeslipsface.

Hebben jullie deze concealer reeds getest? Wat vind je ervan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge