Bodyshop Tailored cheek- en liptint i.s.m. London college of fashion en de university of art Londen in de kleur 01 Hot Pink

Hoi hoi,

image

Tijdens een van de laatste solden van de Bodyshop zag ik de lip en wangtint liggen. Deze komt uit een limited edition van het verleden. Deze producten werden uitgebracht in samenwerking met de Londense university of arts en de Londense college of Fashion.

image

In deze tube zit 10 ml. De kleur kreeg de naam hot pink en is vrij fel roze bij gebruik. Deze blush is 2 jaar houdbaar.

image

image

Op de tube is een kwastapplicator aangebracht. De haartjes bestaan uit een plastiek achtige stof, die zeer flexibel zijn. Met deze applicatie kun je het product precies op de lippen aanbrengen. Daarna klop je het product in, zodat het goed in de lippen kan trekken. Op de wangen kun je een streepje product aanbrengen en erna mooi uitblenden met je handen of een kwast. Hier zou ik wel zeer voorzichtig mee zijn, want de kleur is enorm gepigmenteerd. Daarom werk ik  de wangen met een zeer lichte hand.

image

image

In eerste instantie lijkt de kleur licht, maar trekt prachtig in de huid. Na schudden van de tube, zijn de pigmenten beter verdeeld. Erna is de swatch beter gepigmenteerd.

image

image

Hier draag ik het product op de lippen en de wangen. Zelf vind ik dit er prachtig en natuurlijk uitzien. ’s Avonds zit alles er nog steeds mooi op. Ik vind het een prachtig product. Een echte aanrader. In de realiteit zijn de kleuren echter nog feller.

Dit product kocht ik in de bodyshop. Ik geloof dat ik er 2,5 euro voor betaald, maar ik ben helemaal niet zeker. Deze blush en liptint zou ik zeker nog opnieuw kopen. Jammer genoeg is dit een limited edition.

Hebben jullie dit product ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge