Bodyshop Vitamine C Skin Boost

image

Een tijdje terug was ik op zoek naar een nieuwe gezichtsprimer. Ik besloot bij de Bodyshop rond te kijken. Na wat hulp van een van de juffrouwen in de winkel kwamen we tot het besluit dat zij geen primer in het assortiment hadden. Ze wist mij wel te vertellen dat er ook een boel mensen de vitamine C skin boost als primer gebruiken. Dit wou ik natuurlijk uitproberen!
Dit serum belooft instant helderheid in het gezicht. Het serum bevat Amazone Camu Camu en Braziliaanse notenolie. Deze twee ingrediënten zijn rijk aan vitamine C. Dit serum is ontwikkeld voor de vale, grijze huid.

image

Het serum is niet getest op dieren en is en jaartje houdbaar. In het tubetje zit 30 ml. Dat is een mooie hoeveelheid, evenveel als hun seaweed nachtserum. Hierdoor kun je er vrij lang mee doen, want je hebt elke dag slechts drie à vier kleine nopjes nodig.

image

De ingrediëntenlijst is:
LIJST
Ik zie onmiddellijk veel silicone staan. Hierdoor voelt je huid zacht en egaal bij het aanbrengen van dit product. Dit is echter gewoon een extra laagje bovenop het gezicht. Sommige mensen vermijden liever siliconen op het gezicht, bijvoorbeeld omwille van puistjes. Dan is dit helemaal geen product voor hen. Verder staat de geur onmiddellijk na de siliconen, op de vierde rij. Dat is vrij hoog en kan bijgevolg wat irritatie van het gelaat veroorzaken. Parfum kun je beter volledig weglaten uit gelaatsverzorgingen! Ik had liever een positiever gevoel gehad na het lezen van de ingrediënten.

image

image

Het serum is een troebele witte vloeistof. Als je het serum uitwrijft, komt er een lichte glans tevoorschijn. Dit is natuurlijk wat ze bedoel met het verhelderende effect. Op de plaats waar het product is aangebracht, voelt de huid heerlijk zacht en egaal. Ik gebruik dit product voornamelijk als gezichtsprimer. De extra gezichtverzorging is echter mooi meegenomen! Als ik hierover mijn foundation en dergelijke aanbreng ziet het er mooi en prachtig egaal uit, behalve op de neus. Hier lijken de foundation en het serum in de poriën van de neus te trekken. Dit geeft natuurlijk geen mooi effect. Daarom gebruik ik dit serum graag als primer, behalve op de neus. Zelf gebruik ik dit product heel graag, maar ik weet nog niet of ik het opnieuw koop. Ik moet eerst even onderzoeken of ik het neusprobleem op kan lossen.

Dit serum is te koop bij de bodyshop. Voor het serum betaal je volle prijs 24 euro. Er zijn echter vaak kortingsacties bij de bodyshop, zeker als je VIP wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge