Essence All About Nude oogschaduwpalette

Hoi hoi,

image

Met de assortimentswissel voor de lente kwam Essence uit met twee gloednieuwe oogschaduwpalettes. Omdat ze er zo leuk uitzagen, kocht ik beide palettes.

image

Vandaag stel ik jullie voor aan het All about nude palette. Dit palette bevat zes bruintinten. Je hebt een lichtgele kleur, twee perziktinten, twee bruintinten en een paarsbruine tint. De samenstelling van dit palette is prachtig en de paarsbruine tint is een mooie en originele verrassing in het palette.

image

Het palette is een jaar houdbaar en bevat 8,5 gram oogschaduw. Bijgevolg krijgen we 1,25 gram oogschaduw per kleur. Dat is vrij veel en je krijgt het niet in een, twee, drie op. Verder bevatten de oogschaduws voornamelijk Mica. De mica houdt de pigmentatie van de oogschaduwkleur vast. Ook de talk heeft hetzelfde doel. Verder vind ik het raar dat er verscheidene keren And/und op het ticket. Volgens mij moest hier ingrediënten in verschillende talen staan. Heel vreemd. Wat denken jullie?

image

Niet alle kleuren in dit tablet zijn mat. Enkel de donkere kleuren zijn eerder mat. De lichtere kleuren daarentegen bevatten een vvrij grote hoeveelheid glitter.

image

De oogschaduwkleuren zijn goed gepigmenteerd, maar hierdoor ook vrij korrelig. Bij het aanbrengen even opletten dat er niet een boel poeder onder je ogen valt. Verder blijft de kleur goed zitten en ’s avond ziet mijn ooglook er nog steeds goed uit. Verder creased de oogschaduw niet. Het is een prachtig palette, ideaal voor op reis.

image

image

image

Hier draag ik de lichtste, gele kleur over het gehele ooglid. Voor het bewegend ooglid gebruikt is de lichte perzik kleur. In de buitenste ooghoek bracht ik eerst de lichtbruine kleur aan. Vervolgens bracht ik de bruinpaarse kleur iets meer op het buitenste ooglid aan en in de crease. Uiteindelijk bracht ik de donkerbruine kleur smaller aan in de crease. Dit zorgt voor een extra illusie van diepte.

Dit is een prachtig palette en een mooie aanwinst voor iedere vrouw. Ook voor de prijs moet je het niet laten. Voor dit palette betaal je slecht 3,59 euro. Dit palette vind je rechtsonder in het Essence display. Deze displays zijn te vinden in het Kruidvat.

Welke nieuwe Essence en Catrice producten probeerden jullie reeds uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge