Essence all about candies palette

Hoi hoi,

image

Naast het all about nude palette kwam ook het all about candies palette in het assortiment van Essence. Natuurlijk moest ik ook even dit palette aan een test onderwerpen.

image

Dit palette bestaat voornamelijk uit lichte pastelkleuren. We hebben in de bovenste rij pastelgeel, pastelroze en pastelpaars. In de rij eronder vinden we oranje, blauw en groen in pastelkleuren. Op het eerste zicht lijkt dit een leuk, fris en kleurrijk lentepalette.

image

De swatches vielen mij echter enorm tegen. Hier heb ik wel geen oogschaduwprimer gebruikt. De middelste en rechtse kleuren zijn nagenoeg hetzelfde. Alleen de linkse kleuren lijken mooi gepigmenteerd. Wat was dit een teleurstelling. Deze oogschaduwkleuren zijn een stuk minder korrelig dan hun tegenhangers in het nu de palette, maar dat is slechts een klein pluspuntje. Verder blijft de oogschaduw goed zitten, maar met dit palette kun je geen diepte creëren.
image

image

In deze look gebruikte ik alle kleuren uit het palette, behalve het blauw. Ik bracht het geel aan over het gehele ooglid en het oranje enkel op het bewegende ooglid. Vervolgens bracht ik het roze aan op de buitenste helft van het bewegende ooglid en het paars in de buitenste ooghoek. Tot slot zette ik met het groen de crease aan. Hier is echter nagenoeg niets van te zien. Nee, ik ben echt teleurgesteld in dit palette en zou het persoonlijk niet aanraden. Als jullie een palette willen kopen, koop dan maar het all about nude palette.

Dit palette kost 3,59 euro. Het all about candies palette staat in het Essence display en deze zijn te vinden in het Kruidvat.

Naar welk Essence palette gaat jullie voorkeur uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge