Mijn persoonlijke groene long

Hoi hoi,

_20140217_083233

Ik woon nu ongeveer een goed jaartje samen met mijn vriend. Voorheen woonde ik bij mijn ouders en zorgde mijn moeder natuurlijk voor het interieur. Daar had ze altijd een simpele en mooie hoeveelheid plantjes staan. Hierdoor werd de lucht in huis natuurlijk voor een stukje gezuiverd. In onze nieuw huis hadden we dit echter niet en ik miste dit wel.

Daarom besloten we enkele plantjes te kopen.

_20140217_083250

De rechtse plant kreeg ik kado van mijn schoonouders. Het is een mooie plant die wat bamboe-achtige takken lijkt te hebben. Wanneer deze plant in bloei staat, komen er prachtige, mooie en witte bloemen op. Het plantje voorop kreeg ik van mijn vriend. Ik ben niet zo goed in het op tijd water geven aan plantjes. Daarom kocht hij mij een vetplantje. Tot slot hebben we het plantje linksachter gered van de uitdroging. Deze stonden in ‘solden’ bij de Carrefour, maar het was duidelijk dat deze dringend water nodig hadden. Daarom besloten we er eentje te testen. Uiteindelijk is deze plant er volledig doorgekomen. Gelukkig! Omdat drie mijn geluksgetal is, besloot ik ze gezellig samen te zetten op een klein plateautje. Deze staan gezellig samen op een kast in de living. Telkens ik nu thuis kom, valt mijn blik op deze plantjes. Hierdoor kom ik onmiddelijk tot rust.

Ik zou iedereen aanraden om plantjes in huis te nemen. Het geeft niet zoveel werk en is gezond. Verder brengt het zien van de natuur mij volledig tot rust, dus ik veronderstel dat dit bij anderen ook het geval is!

Hebben jullie veel planten in huis?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge