Estee Lauder Revitalising Supreme Global Anti-aging CC crème

Hoi hoi,

image

Van Estee Lauder kreeg ik staaltje toegestuurd van hun nieuwe CC crème. Deze CC crème belooft anti-aging te werken, maar ook een egale kleur. Verder bevat deze CC crème ook een spf 10. Dat is niet heel veel, maar het is beter dan niets. Zelf had ik liever spf 15 tot 30 gezien. Voor mij is dit niet genoeg zonnebescherming.

image

image

Deze CC crème bevat voornamelijk uit water. De ethyl macadamiate kon ik niet terug vinden in mijn boek. Ik heb het vermoeden dat dit een olie afgeleid van de macadamia noten is. Laat maar weten als dat niet zo is. Verder zie ik ook vrij veel alcohol en siliconen in de CC crème Dit vind ik jammer bij zo’n duur product.

image

In het staaltje die ik kreeg, zit 5 ml. De full size bevat echter 30 ml. Dat vind ik niet zo veel, want het product werkt naar mijn gevoel niet zo zuinig. Ik kan met het staaltje een kleine week, of vijf dagen, verder. Dat wil zeggen dat je dit product maandelijks opnieuw zou moeten kopen. Dat vind ik vrij vaak en duur. Gelukkig kun je de Estee Lauder producten nu ook online kopen.

image

De tube zelf heeft een bronzy kleur. Dat vind ik een zeer elegant gevoel geven. Ook de belettering geeft een eleganter gevoel. De tube zelf zit in een lichtblauw pastel doosje. Aan de voorzijde van het doosje vind je het zeer mooie Estee Lauder logo, net zoals binnenin Verder is dit product minstens twee jaar houdbaar.

image

image

Wanneer het product uit de tube komt, heb je een grijzige crème waar bolletjes in lijken te zitten. Wanneer je het product uitdrijft, knappen deze balletjes en krijg je een mooie egale kleur. Deze kleur blend perfect in mijn huid. Ik vraag mij wel af hoe donkerder typetjes dit kunnen gebruiken, maar ik heb gehoord dat hoe langer je wrijft, hoe donkerder de kleur wordt. Dit lijkt mij echter niet handig. Verder is de CC crème weinig dekkend, maar ze blijft wel de hele dag zitten. Ook het color correcting doet deze crème vrij goed. Na gebruik ziet mijn huid er egaler uit en heeft heet een natuurlijke flow. Dit kun je op de foto’s hieronder zien.

image

image

Hier draag ik op de linkerzijde van mijn gezicht, dus rechts op de foto, de CC crème. Rechts draag ik niets. Je ziet dat mijn huid mooi egaal is, met een lichte glans. Ik moet eerlijk toegeven dat ik deze crème graag gebruik, maar de prijs houd mij tegen om heel positief te zijn. Hij doet zijn werk goed, maar naar mijn gevoel voor een te hoge prijs. Moest je de prijs er echter wel voor over hebben, dan is dit een aanrader.
Nog even een foto van de uiteindelijke look met alles erop en eraan. Je ziet onmiddellijk dat de basis goed zit.
image

Deze CC crème is van Estee Lauder. Deze producten kun je tegenwoordig online vinden op esteelauder.be. Daar betaal je voor de CC crème 58,96 euro. Ik vind dit veel! Raar maar waar, bij de ICI Paris XL is het goedkoper. Daar betaal je 47,15 euro. Ik denk dat je even moet rondkijken waar je het product aankoopt!

Zouden jullie zoveel betalen voor een niet-zuinige CC crème?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge