Hayasaï Soin shock anti-wallen patches

Hoi hoi,

image

Van Di kreeg ik nog een ander Soin Shock product van Hayaseï om te testen. Ik kreeg namelijk nog de anti-wallen patches. Dit is een maskertje op papiertjes die je onder je ogen draagt. Na gebruik zal je huidner verfrist uitzien. Hayaseï raad aan dit product te gebruiken na een nachtje uit of op het vliegtuig. Zelf gebruikte ik deze patches na een zware dag op het werk.
Hayaseï stylet zijn verpakkingen duidelijk voor mannen. In de die zag ik dit product bij de mannen producten staan. Vrouwen kunnen deze natuurlijk ook gebruiken en nergens staat op de verpakking dat deze enkel voor mannen is. Waarschijnlijk wil Hayaseï mannen ook aan de crèmes krijgen ☺.

wpid-wp-1399534246693.jpeg

Hayaseï belooft een goede werking van dit product. Hayaseï belooft dat een deel van de ingredienten daarvoor verantwoordelijk zijn. Zo zit er Ginkgo Biloba, Fucus Vesiculosus en Hamamelis Virginia in de patches. Deze moeten er voor zorgen dat de microcirculatie in de huid verbeterd. Vervolgens moeten Sophora, Witte moerbei en zoethout er voor zorgen dan de vermoeidheid verdwijnt. Verder vinden we ook champagnegist, ginseng en groene thee in het product, wat de ogen moet boosten en huid verstevigen. Nu dit zijn allemaal claims van Hayaseï. Ik ga hier in een van de volgende paragrafen dieper op in.

Hoe moeten we deze patches nu gebruiken? Vooreerst moeten we maken dat onze huid gereinigd is, want anders zullen de ingrediënten van de patches de huis minder goed kunnen dringen. Hierdoor gaan ze minder goed werken en dat willen we natuurlijk niet :). Nadat we dit gedaan hebben, maken we het gezicht goed droog. We willen natuurlijk dat de patches goed blijven hangen. Vervolgens nemen we de patches en brengen we deze onder de ogen aan. Hierbij maken we dat het dunne deel van de patch dicht bij de neus zit. Bijgevolg werden de patches goed aangebracht en laten we deze 15 minuutjes inwerken. Nadien verwijderen we de patches en gooien we deze weg. Deze patches zijn bedoeld voor eenmalig gebruik! Een opkikker voor een huid in nood.

Water, Glycerin, Sodium Polyacrylate, Sodium Carbomer, Tartaric Acid,  Disodium EDTA, Aluminium Glycinate, Scuteilaria Baicalensis Root Estract, Butylene Glycol, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Ginkgo Biloba Nut Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sophora Angustifolia Root Extract, Glycyrrhiza Glabraf Root Extract, Morus Alba Bark Estract, Algae Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf/Twing Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Equisetum Arvense Extract, Wine Extract

De patches bevatten water en glycerine. De glycerine zal ervoor zorgen dat er water uit de lucht gehaald wordt om de huid te hydrateren. De sodium polyacrylate sodium carbomer zijn verdikkers en stabilisators. Tartaric acid is een zuur die vaak gebruikt wordt in beautyproducten. Het bestaat uit kleurloze, transprarante kristallen of een wit fijngemalen kristalpoeder. Dit ingrediënt is geurloos en kan de huid licht irriteren.Verder zitten er ook parabenen in dit product en heel veel extracten. Alle extracten die Hayaseï aanhaald zijn te vinden in de ingrediëntenlijst. De meeste van deze extracten staan ook vrij hoog in de lijst, daarom vermoed ik dat er toch genoeg van het extract in zit om werkzaam te zijn. Bij verzorging producten moet je altijd opletten dat ze niet claimen dat een bepaald ingrediënt iets doet om dan te zien dat er zodanig weinig in zit, dat het niet eens werkzaam is.

wpid-wp-1399534237739.jpeg wpid-wp-1399534231827.jpeg

Wanneer je het doosje opent, zie je een metaalkleurig zakje. Hierin zitten de patches. Zelf had ik even wat moeite om het pakje open te krijgen, maar uiteindelijk is het wel gelukt. Ik zal het nooit leren, maar bij zo’n verpakkingen is een schaar altijd handig. Als je uiteindelijk het zakje open krijgt, zit er een papiertje in waarop de twee patches zijn geplakt. In het doosje zit slechts één zo’n zakje en in het zakje zit slechts één papiertje. Dit laatste is natuurlijk om uitdroging te vermijden. De patches zelf zijn niet wit, maar eerder een soort gebroken wit/ecru.

wpid-wp-1399534216415.jpeg

Dit is mijn huid voor het aanbrengen van de patch. Ik heb geluk en heb nagenoeg geen last van wallen en blauwe kringen, zelfs als ik ongelooflijk moe ben. Dit is hoe ‘walachtig’ ik het ongeveer kan krijgen. Ik was hier zeer moe na een lange werkdag en bloggen tot laat in de nacht. Het was hier ongeveer half twaalf. Het ideale moment om deze patches te gebruiken.

wpid-wp-1399534201340.jpeg  wpid-wp-1399534224196.jpeg

wpid-wp-1399534195248.jpegwpid-wp-1399534208629.jpeg

De patches zelf zijn vrij groot en komen ver voorbij mijn ogen. Dit vind ik natuurlijk niet erg, want zo is er meer huid die voordeel doet bij deze patches. De patches passen mooi onder mijn oog en de vorm sluit er ook mooi bij aan. Verder zijn de patches vrij flexibel, waardoor je deze ook mooi onder het oog kunt passen, zelfs als de patches niet zo goed aansluiten op je ogen.

Het eerste moment als je deze patches aanbrengt onder je ogen voelen ze fris, maar niet zeer fris. Die frisheid trekt echter snel weg. Dat vind ik wel jammer. Ik vermoed als ik deze nog eens gebruik, dat ik deze eerst even in de koelkast leg. Daarna begint de patch ‘op te drogen’. Nadat het kwartiertje om is, begint de patch licht los te komen en weet je dat het tijd is om deze eraf te halen.

wpid-wp-1399534163301.jpeg

Na gebruik ziet mijn huid er iets frisser uit. Wel had ik een groter resultaat verwacht. Dat was jammer genoeg niet het geval. Toen ik echter de volgende dag opstond, had in geen grauwheid onder mijn ogen. Normaal heb ik daar wel last van. Wel ben ik er niet heel erg door onder de indruk. Het is een leuk hebbeding. Ik ben natuurlijk geen goede testpersoon, daar ik weinig last heb van wallen en blauwheid onder de ogen. Misschien dat het daaraan ligt.

 

Wat vinden jullie van het effect van de patches?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge