L'Oreal verzachtende miscellaire water voor de droge en gevoelige huid

Hoi hoi,
Toen ik samen met Hannelore (van de beautyenfashioncorner) naar de opening van Lookiss ging, besloot ik wat reinigingsproducten te kopen. Doordat ik mijn gezicht elke dag reinig, kan ik vaak nieuwe reinigingsproducten uitproberen. Daarom vroeg ik Hannelore welke reinigingsproducten zij aanraadde. Een van deze producten is de verzachtende miscellaire water van l’Oreal.

image

Deze verzachtende miscellaire water beroept zich op 3-in-1 kwaliteiten. Ten eerste moet het miscellaire water de huid reinigen. Vervolgens verwijdert deze de make up. In mijn ogen is dit gewoon de verlenging van het reinigen. Zelf zou ik deze niet onder een apart punt catalogiseren. Tot slot zal de miscellaire water de huid kalmeren en tonifieren.
Verder is deze miscellaire water hypoallergeen. Dit wil zeggen dat het product normaal geen allergische reactie mag veroorzaken. Dus er mag geen uitslag en dergelijke zijn.
Net zoals de miscellaire water van de Yves Rocher is dit een allesreiniger. Je kunt het product zowel gebruiken voor de huid, lippen en de ogen. Zelf gebruik ik dit product voor de huid en lippen. Voor de ogen gebruik ik liever een afzonderlijk product.

image

In de fles zit 200 ml. Dat is een mooie hoeveelheid voor een reiniger. Deze miscellaire water is alcoholvrij en parfumvrij. Als ik dit lees, word ik blij. Zoals we ondertussen allemaal weten, kunnen we alcohol en parfum op het gelaat beter mijden.
AQUA/WATER, HEXYLENE GLYCOL, GLYCERIN, POLOXAMER 184, DISODIUM COCOAPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, POLYAMINOPROPYL BIGUANDE
De miscellaire water bestaat voornamelijk uit water. Het volgende ingrediënt verwondert mij. Ze beweren dat er geen alcohol in zit. Maar hexylene glycol is een aliphatische alcohol. De glycerine trekt water uit de lucht om aan de huid te geven.

Ik gebruik deze miscellaire water nu elke avond en morgen. Wanneer ik dit water gebruik, word ik eerst een verfrissend effect gewaar. Zelf breng ik wat van het water aan op een wattenschijfje. Dit wattenschijfje haal ik over mijn gezicht. De miscellaire water reinigt mijn gezicht goed, echt goed! Vaak haal ik er nog wat make up af met mijn toner nadien, maar dit is hier een stuk minder. Nadien voelt mijn huid niet droog aan, maar gehydrateerd en de huid ziet er jong uit en voelt heerlijk zacht aan.

De L’Oreal Verzachtende water is te koop bij de drogist. Zelf kocht ik de miscellaire water bij Lookiss (Di). Voor dit product betaal je 7,99 euro, wat ik vrij goedkoop vind.

Hebben jullie deze miscellaire water al uitgeprobeerd?

0 gedachten over “L'Oreal verzachtende miscellaire water voor de droge en gevoelige huid”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge