Sinful Colors nagellak in 10 Aqua

Hoi hoi,
Naast een Layla lakje kreeg ik ook een Sinful colors lakje van de PR dame bij de opening van Lookiss. Het is een mooi zeeblauw lakje.
image

Deze nagellak kreeg de naam Aqua met het bijhorende nummertje 10. De kleur zelf is een mooi blauw groene kleur. De lak komt in een grote fles van 15 ml. Hiermee kun je zoveel manicures doen :)!
image

 

 

 

In deze lak zitten geen toluene, formaldehyde en DBP. Toluene vormt vaak het hoofdingrediënt van nagellak. Een nagellak kan tot de helft uit toluene bestaan. Dit ingrediënt is afgeleid van petroleum. Toluene houdt gezondheidsrisico’s in. Het is verdovend in hoge concentraties. Verder kan formaldehyde voor huidirritaties en allergieën zorgen. Tot slot kan DBP voor hormoon veranderingen zorgen bij muizen en mutaties bij mensen. Wat ben ik blij dat deze ingredienten niet te vinden zijn in deze lak. Verder is deze nagellak 1.5 jaar houdbaar.

image

image

De nagellak is zeer dekkend. Na een laagje is de nagellak bijna volledig dekkend, maar zie je de nagel nog een beetje doorschijnen. Een tweede laagje maakt het perfect. Normaal ben ik een lakje na een drietal dagen beu, maar met deze was dit niet het geval! Ik droeg deze lak twee volledige weken! De nagellak blijft ook goed zitten. Na vier dagen doken de eerste chips op, maar deze waren rap gecorrigeerd. Ik ben er dol op. Verder is de lak helemaal niet dikkig, waardoor ze snel opdroogt. Hierdoor kun je snel een mooie manicure aanbrengen.
Sinful Colors is te koop bij Di en Lookiss. Voor dit normale formaat van de lak betaal je 5.95 euro. Er bestaan natuurlijk ook minilakjes en deze kosten 3.95 euro per stuk.

Hebben jullie reeds sinful colors geprobeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge