Di My Little Boutique nagelvijl en pincet

Hoi hoi,

In mijn My Little Boutique unboxing konden jullie reeds zien dat hier een überschattig pincet en nagelvijltje in zaten. Wat vind ik nu van deze producten na enkele keren gebruik?

DSCF4364

 

Op het pincet en de nagelvijl staan mooie tekeningetjes die ons aan Parijs doen denken. Dit is alvast heel schattig, waardoor ik ze graag met mij meeneem.

De nagelvijl is een gewone metaalvijl. Zelf gebruik ik liever een glasvijl, maar deze nagelvijl doet perfect wat hij belooft. Ik kan er mijn nagels mooi in vorm mee vijlen en nagellak die op mijn nagelriemen gekomen is, kan ik er goed mee verwijderen. Wel ben ik bang dat deze vijl iets te grof is voor mijn nagels. De nagelvijl is zeer ruw. Gelukkig lijken mijn nagels, na een tweetal weekjes gebruik, niet te splijten of zwakker.

Het pincet is een goed pincet. Aan het topje is het pincet iets dikker, waardoor je makkelijker dingen kunt grijpen. Dit pincet is zeer handig voor gericht epileren, maar ook om kunstwimpertjes op te brengen. Ik ben dol op dit pincet.

Deze nagelvijl en het pincet zijn te vinden in het My Little Boutique rek in Di en Lookiss. Ik kreeg er geen prijzen bij vermeld, maar ik vermoed dat elk accessoire ongeveer 1,5 euro per stuk kost. Ik zal het nakijken en in een comment hieronder vermelden.

Gebruiken jullie liever een glasvijl of een metaalvijl?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge