Nivea Beautiful Age Q10 Mousseconditioner met granaatappel

Hoi hoi,

Toen ik laatst bij Dirx Drogist in Nederland was, vond ik daar een mousse conditioner van Nivea.

wpid-wp-1401365563307.jpeg

 

Natuurlijk was ik hier heel nieuwgierig naar, want ik probeerde nooit eerder een mousse conditioner. Deze mouse conditioner komt uit de beautiful age Q10 lijn van Nivea. In deze conditioner zitten Q10 en granaatappel verwerkt, die ervoor moeten zorgen dat het haar versterkt wordt. Deze conditioner is geschikt voor dun en kwetsbaar haar. Mijn haar is niet dun, maar omwille van het kleuren, ben ik vaak op zoek naar extra verzorging.

wpid-wp-1401365571877.jpeg

Deze conditioner moet je, net als een gewone haarmousse, goed chudden voor gebruik. Daarna zal deze mousse ervoor zorgen dat je haar versterkt wordt en verdikt. Nu bij dat laatste heb ik mijn twijfels. De dikte van je haar is genetisch bepaald, hoe kan een product dit dan verdikken? Verder zorgt de mousse ervoor dat het haar makkelijk doorkambaar is en dit zonder het te verzwaren. Tot slot wordt de haarkleur herstelt en zal het meer glanzen;

wpid-wp-1401365580363.jpeg

In de flacon zit 200 ml en net zoals de meeste houders onder druk, moeten we deze niet in de warmte houden. We gebruiken deze conditioners door de flacon eerst goed te schudden en erna de flacon mooi rechtop te houden en de mousse in de hand te spuiten. Daarna brengen we deze aan op de haren. Ik laat het dan zelf nog enkele minuutjes inwerken en erna spoel ik het uit.

 

wpid-wp-1401365589927.jpeg

 

De conditioner bestaat voornamelijk uit water. Verder zie ik ook nog isobutane. Dit product zie je volgens mij vaak in mousses. Dit ingredient is niet oplosbaar in water en kleurloos. Dit ingredient zal voor het mousse-effect van de conditioner zorgen. Vervolgens zie ik vrij veel alcohol, wat ik jammer vind. Uiteindelijk vind ik ook vruchtensappen en parfum terug tussen de ingrediënten. Persoonlijk ben ik niet zeker of dit wel een goed voeden producten is voor je haren.

wpid-wp-1401365597776.jpeg

Ik gebruik dit product nu al een tijdje. Het is heel leuk en grappig als de conditioner in schuimvorm op je handen komt. Hierdoor kun je het ook gemakkelijk verspreiden in je haren. Na het inwerken, spoel ik het en voelt mijn haar vrij zacht aan. Als mijn haar gedroogd is, ziet het er gezond uit en gelukkig niet droog. Ook voelen mijn haren niet droger aan dan anders. Ik vind het een leuke conditioner, maar ik vind hem niet beter dan andere conditioners die ik eerder reeds uitprobeerde.

Deze mousse conditioner komt uit de beautiful age lijn van Nivea. Ik weet niet of ze te koop is hier in België, maar als ze te koop is, vind je ze waarschijnlijk bij de drogist. Voor deze condtioner betaal je 4.89 euro.

 

Probeerden jullie reeds mousseconditioners uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge