Figs and Rouge getinte lippenbalsem in Cherry Blossom

Hoi hoi,

wpid-wp-1403249993769.jpeg

Sinds een tijdje staat een My Little Boutique schap in de Di winkels. Daarin zijn kleine make-up en verzorgingsspulletjes te vinden voor een zacht prijsje. Figs and Rouge, een merk waar ik al tijden heel benieuwd naar was, maar enkel online beschikbaar was, is daar nu ook te vinden. Ik was heel happy toen ik dit las. Als klap op de vuurpijl kreeg ik van Di ook de getinte lippenbalsem van Figs & Rouge toegestuurd om te testen. Heerlijk! Vandaag laat ik jullie weten hoe mij dit is bevallen.

Figs & Rouge brengt enkel 100% natuurlijke producten op de markt. In hun assortiment zitten lippenbalsems, zoals hierboven, maar ook lichaamsverzorgingsproducten, namelijk handcrèmes. De lippenbalsems komen in drie verschillende verpakkingen. Je kunt de lippenbalsem kopen in een blikje, in een tube of in een tube met een tuutje. Zelf heb ik er eentje in een tube. Dit is niet heel hygiënisch, maar hygienischer dan een blikje.

wpid-wp-1403250003046.jpeg

Zoals ik al zei is Figs & Rouge, een Engels bedrijf, een zeer natuurlijk merk. Ze beloven dat deze lippenbalsem je lippen zal hydrateren en een lichte kleur geven. Verder zit er geen petroleum in de lippenbalsem en zullen de lippen heerlijk gevoed blijven. De tube bevat 12,5 ml en is een soort metalen tube. De lippenbalsem zelf is ongeveer 9 maanden houdbaar. Hierbij zou ik wel de consistentie en geur goed in de gaten houden, want zoals ik al vertelde is de verpakking niet ongelooflijk hygiënisch.

De voordelen volgens Figs & Rouge waarvan je kunt genieten zijn volgens het merk:

1. 100% natuurlijke glamour: laat je natuurlijke schoonheid stralen met een lichte tint en glans.

2. In de producten zit geen petroleum, minerale oliën of synthetische stoffen

3. De producten zijn rijk aan anti-oxidanten omdat er natuurlijk vette zuren in zitten

4. Voedend

5. ?Het product wordt gebruikt door sterren?

6. Langhoudend producten

7. Multi-tasking

8. Lekker

9. Vrij van parabenen

10. Multi Purpose

wpid-wp-1403250891302.jpeg

Ik moet eerlijk toegeven dat ik de verpakking er heel leuk vind uitzien. De verpakking is door de kleine rode bloemetjes op de gele achtergrond enorm schattig. Deze kleurencombinatie hebben ze gelukkig doorgetrokken in de gehele verpakking, behalve de dop. De dop heeft een lichte grasgroene kleur, waardoor je je onmiddelijk in lente-sferen waant. Ook zijn onmiddelijk belangrijkste kenmerken van dit merk te ontwaren op de verpakking, zoals het feit dat ze natuurlijk zijn.

wpid-wp-1403250009736.jpeg

Daarna lezen we natuurlijk de ingrediëntenlijst. Ik moet eerlijk toegeven dat ik hier onmiddelijk zeer blij van werd. Ik zie nagenoeg enkel oliën. Deze zorgen natuurlijk voor de hydratatie en voeding van de lippen. Jammer genoeg zie ik ook parfum en alcohol, maar die staan laag in de lijst, wat wil zeggen dat er niet al te veel van in zit. Hierdoor wilde ik dit product onmiddelijk gaat testen, wat ik natuurlijk ook deed.

wpid-wp-1403250025172.jpg

Als je de lippenbalsem gebruikt, worden je lippen licht getint. Het net alsof je een licht rode lippengloss aanbrengt. Het grote verschil is echter de voeding. Terwijl een lipgloss vaak een plakkering laagje op de lippen achter laat, laat deze balsem een dikke, merkbaar voedende laag op de lippen achter. Toen ik dit product net begon te testen had ik openliggende lippen en een wondje net boven mijn mond. Mijn lippen en het wondje genazen echter sneller dan ik ooit zag bij enig andere lippenbalsem. Na twee à drie dagen was alles volledig genezen. Dit is een aanrader voor mij en ik koop deze zeker opnieuw. Terwijl ik deze review schrijf, beginnen mijn vingers reeds te kriebelen om ook andere smaakjes aan te kopen. Er zijn nog drie andere smaken beschikbaar: coco-rose, mocha-orange en french vanilla.

Figs & Rouge producten koop ik bij Di. In Di vind je de Figs & Rouge producten in het My Little Boutique rek. Voor deze lippenbalsem betaal je 5.9 euro. Dat is niet heel goedkoop, maar dat heb ik er zeker voor over. Je krijgt er een volledig natuurlijk, goed werkend product voor in de plaats.

Probeerden jullie reeds andere smaken uit? Wat is jullie favorieten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge