Beauty Junky Strawberry Make Up remover pads

Hoi hoi,

wpid-img_20140624_181659.jpg

Een van de merken die je bij My Little Boutique in Di vindt, is Beauty Junky. Vandaag toon ik jullie hun make-up removerpads. Deze pads kregen een aarbeiengeur en zijn alcoholvrij. In het potje zitten 75 pads. Hierdoor zouden de pads zeer mild moeten zijn, maar toch wordt een effectieve reiniging belooft.

wpid-img_20140624_181713.jpg

In het doosje zitten 75 removerpads. Dat is vrij veel voor zo’n klein doosje. Wanneer ik echter het doosje opende, wist ik waarom. De pads in het doosje zijn ongelooflijk dun, nog geen 1mm. Je gebruikt dit product door een pad te nemen en over je gezicht en ogen te halen. Hierdoor verwijder je make up. Nadien moet je het doosje goed sluiten, anders drogen de pads uit.

In de pads zit geen alcohol zeggen ze. Dat is alvast vriendelijk voor je huid. Maar wat is benzyl alcohol dan? Er zit niet veel van in, maar volgens mij is dat toch een alcohol hoor. Verder zie ik veel water en glycerine. Glycerine zorgt voor hydratie van de huid. Het product is 4 jaar houdbaar.

wpid-dscf4486.jpg

 

Ik gebruik deze pads nu ongeveer een weekje. Zelf ben ik er niet zo blij mee bij dagelijks gebruik. Ik zou ze eerder op reis gebruiken, omdat het zo’n compact formaat is. De pads zijn echter zo dun, dat ze bij het reinigen van het gelaat omklappen. Dat vind ik niet handig. Nu heb ik echter een methode hiertegen gevonden en dat helpt. Je gebruikt je wijsvinger en pink om de pad vast te houden over je ring en middelvinger. Buiten het feit dat ze wat ongemakkelijk werken, doen ze wat ze moeten doen. Zoals ik al zei, vind ik het hierdoor een ideaal reisproduct. Lekker compact en veel pads om te reinigen.

Beauty Junky is te vinden bij Di in het My Little Boutique schap. Voor dit potje betaal je 4 euro.

Hebben jullie al gehoord van Beauty Junky?

 

0 gedachten over “Beauty Junky Strawberry Make Up remover pads”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge