Nee Make Up Deep Black Extension Mascara

Hoi hoi,

image

Naast de poeder en kwast zitten er nog vier andere producten in de Nee Good on Heels box. Vandaag vertel ik jullie iets meer over de mascara die ze bijgevoegd hebben. Dit is een diep zwarte mascara. De speciale eigenschap van deze mascara is het verlengen van de wimpers. Hiertoe werden kleine vezeltjes aan de mascara toegevoegd, die je over de wimpers moet verdelen.

image

De good on beeld box komt met de uitleg voor een fullface look. Hierbij werken we eerst op gelaat en het egaliseren van de ogen. Nadien moeten we natuurlijk de ogen definiëren. Hiervoor kunnen we het oogpotlood en de mascara gebruiken. De mascara belooft een valse wimper effect te geven.

image

De mascara komt in een afgeronde, vierkante huls. Hierop is het logo van Nee aangebracht en in kleine elegante letters welk dit product dit is.

image

Ik gebruik de mascara meestal in combinatie met een andere mascara. Wanneer ik twee laagjes van deze mascara gebruik, moet ik enorm opletten voor klontertjes. Momenteel gebruik ik deze mascara in combinatie met de Max Factor Clump Defy mascara. Als ik de mascara op deze manier gebruik, heb ik heerlijk lange wimpers. De tweede mascara zorgt voor de separatie van de wimpers. De mascara blijft goed zitten en na een hele dag heb ik geen spikkeltjes onder mijn ogen. Dat zie je bij andere mascara’s soms wel. Ik vind dit een goede mascara en gebruik ze graag. Als jullie in staat zijn om met de vezeltjes in de mascara te werken, is dit een echte aanrader. Je wimpers zien er heerlijk zwart en dik uit.

Deze mascara zit in de good on heels box van Nee make up. Ook over dit product uit de box ben ik zeer tevreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge