Nee Make Up wenkbrauwgel (GOH box)

Hoi hoi,
image

Het voorlaatste product waarmee ik jullie kennis wil laten maken uit de Nee Good on Heels box is de wenkbrauwgel. Na het poeder is dit mijn favoriete product.
image

De gel zit een een strak, rechthoekig doosje. Het doosje bestaat uit een glanzend, zwart plastiek, waarop het merk zeer subtiel en elegant is aangebracht. Bij de gel vind je in het doosje een klein kwastje, wat niet zo handig is – ik gebruik liever een schuin afgesneden kwastje, en een spoolie om de wenkbrauwen in model te brengen. De wenkbrauwgel is een assige grijsbruine kleur. Ik denk dat deze kleur bij velen mooi zal staan. Roodharigen zou ik een warmere tint aanraden.
image

Deze wenkbrauwgel is heerlijk. Normaal gebruik ik een poeder, omdat je hiermee een zeer natuurlijk effect kunt bereiken. Dit kun je echter ook met deze gel. De kleur versmelt prachtig samen met mijn eigen wenkbrauwen en doordat je met een wasachtig product werkt, kun je je wenkbrauwen prachtig in model leggen en blijven ze ook de hele dag prachtig liggen. Ik gebruik deze gel nagenoeg elke dag.

Deze wenkbrauwgel is te vinden in de Good On Heels make-up box. De box wordt uitgegeven door Nee make-up, met als doel vrouwen alle producten ineens aan te bieden, die nodig zijn voor een full-face look.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge