Demake'up Expert Reinigingslotion voor de ogen, waterproof

Hoi hoi,

wpid-wp-1406624296856.jpeg

In mijn demake’up perspakket vond ik naast tools om je make-up te verwijderen ook een een reinigingsproduct. Demake’up heeft één reinigingsproduct (geen watjes en dergelijk) in zijn rangen en het is deze Demake’up Expert Waterproof Reinigingslotion voor de ogen. Demake’up belooft dat deze reinigingslotion geen vet gevoel nalaat en dat de lotion zacht is voor de huid. De lotion is een zogenaamd 2-fasen reinigingsproduct. Vooraleer je dit product gebruikt, moet je eerst de fles goed schudden, zodat beide delen zich goed kunnen vermengen. Uiteindelijk wordt ik altijd nieuwsgierig naar een oogreinigingslotion die belooft zacht te zijn, maar toch waterproofmake-up goed te verwijderen.

wpid-wp-1406624308059.jpeg

De fles bevat 125ml van de lotion en deze is SlechtS drie maanden houdbaar. Demake’up belooft dat je ogen doeltreffend gereinigd zullen worden en dat zonder wrijven. Bovendien zou er geen vet effect mogen optreden. In de lotion zitten geen parabenen en parfum. Dat stemt mij zeer blij. Water is natuurlijk het hoofdingrediënt en verder zie ik een boel siliconen.

De grote vraag is natuurlijk of deze lotion zijn werk goed doet. Ik gebruik deze lotion nu al een tijdje en ze staat standaard op mijn badkamertafelje. De oogmake-up die ik draag, wordt goed verwijderd. Toch moet ik iets meer wrijven dan verwacht en nadien heb ik licht last van een vet gevoel. Gelukkig is het wrijven en het vet gevoel zo minimaal, dat ik deze lotion graag gebruik en op zal gebruiken.

Deze lotion is van Demake’up. Dit is onder andere te vinden in het Kruidvat. Ik weet jammer genoeg niet hoe duur dit product is, maar ik vermoed dat deze niet al te duur zal zijn. Ik vermoed dat ze ongeveer vier euro kost.

Weten jullie hoeveel deze flacon kost?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge