Yves Rocher Exfoliërende douchegel in framboos

Hoi hoi,

wpid-wp-1409045193657.jpeg

Toen Yves Rocher zijn nieuwe exfoliërende douchegels lanceerde, was er een actie waarbij je er drie kon kopen voor slechts 10 euro. Ik besloot drie verschillende geuren mee te nemen. Dit product is verkrijgbaar in 5 verschillende geuren. Vandaag ga ik met jullie deze peelende douchegel met een frambozengeurtje bespreken.

wpid-wp-1409045209751.jpeg

Yves Rocher combineerde framboos met kiwipitjes en gemalen abrikozenpitten en verkreeg zo deze douchegel met scrubbende werking. De vruchtenpitten zijn 100% natuurlijk en de douchegel is geschikt voor dagelijks gebruikt. De douchegel belooft je huid heerlijk zacht en soepel te maken. In de flacon zit 200ml douchegel, wat een normaal formaat is voor een douchegel. De douchegel bevat geen parabenen en is nagenoeg volledig natuurlijk. Verder is het product PH neutraal, wat zacht is voor de huid!

wpid-wp-1409045222657.jpeg

Omdat het een douchegel is en geen scrub, is het product zo lopend als een douchegel. De douchegel komt in een knijpflacon met een fijn gaatje. Hierdoor kun je reeds verwachten dat de scrubdeeltjes vrij fijn zijn. Als ik dit product gebruik voel ik een lichte scrub, helemaal niet zoals de scrubs van de bodyshop of Lush die ik gewoon ben. Hierdoor is deze scrub natuurlijk geschikt voor dagelijks gebruik. Verder zijn de scrubdeeltjes zo klein, dat je dit product ook op je gezicht kunt aanbrengen. Zelf had ik graag het scrub-effect iets meer waargenomen.

wpid-wp-1409045233832.jpeg

Ik vind dit een leuk product, maar eerlijk gezegd gebruik ik liever aparte producten. Wil je echter snel de douche in en uit kunnen, dan is dit een ideaal product. Als douchegel ruikt ze heerlijk en blijft ze ook lang hangen. Verder wordt je huid ook lichtjes geëxfoliëerd. Zelf heb ik echter liever een stevigere scrub! Voor op vakantie zou deze echter wel geschikt zijn. Twee-in-één producten komen dan altijd van pas.

 

Deze exfoliërende douchegel is van Yves Rocher en kost er 3,95 euro. Helemaal niet duur voor een combinatieproduct. Deze douchegel kun je zowel online als in de winkel kopen. De geuren aardbei, braam, perzik en vanille zijn ook beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge