PB Cosmetics oogschaduwduo in Gold & Bronze

Hoi hoi,

wpid-wp-1409057766937.jpeg

Na haar zusjes is het nu het moment aangebroken dat het PB cosmeticsduo in Gold&Bronze de show mag stelen. Ook dit duo komt in het prachtig glanzend zwarte doosje met witte, subtiele opdruk. Aan het uiterlijk van de verpakking zou je niet zeggen dat dit van een goedkoop merk is. Als je het doosje echter vastneemt, merk je dat het ongelooflijk licht aanvoelt. Hierdoor denk ik dat het doosje wel vrij teer is voor vallen of het krijgen van blutsen.

wpid-wp-1409057772352.jpeg

Dit duo kreeg de naam gold en bronze, dus ik verwacht een gouden en een bruinrode oogschaduw. In het doosje zit 1,8 gram en het doosje is 18 maanden houdbaar. Ik weet niet waarom, maar ik vind het grappig dat gebruik gemaakt wordt van dezelfde cijfers. Net zoals de meeste poeders bestaan deze voornamelijk uit mica en talk. Verder zie ik ook nog siliconen, wax en parabenen in het product. Vooral dit laatste ingrediënt vind ik jammer. Gelukkig staat deze vrij ver naar het einde van het lijstje toe.

wpid-wp-1409057780301.jpeg

Toen ik het doosje opende was ik verwonderd. Er zit inderdaad een gouden kleur in, maar het andere kleurtje is groen. Helemaal niet het bruine kleurtje die ik verwachtte. Gelukkig vind ik dit niet erg want het is mooie donkere, groene kleur, waardoor je mooie en elegante ooglooks kunt maken. Verder zitten deze oogschaduws afgedekt door een plastiekje en zit er een dubbele sponstipapplicator in het doosje. Dat had voor mij niet per sé gehoeven. Deze applicator gebruik ik nu om een highlight in de binnenste ooghoek aan te brengen.

wpid-wp-1409057786810.jpeg

De oogschaduwkleurtjes zijn wat korrelig en dan voornamelijk de gouden kleur. Dat kun je duidelijk zien bij de swatches. Dat is natuurlijk door de grote hoeveelheid glitter die ze hebben toegevoegd. Met een goeie primer blijven deze kleurtjes echter de hele dag prachtig zitten. Verder kan ik ze mooi in elkaar blenden, zodat je een mooie geblende look krijgt. Dat vind ik persoonlijk nog altijd het mooiste. Daaraan kun je zien of iemand werk besteed aan zijn of haar ooglook. De kleuren zijn goed gepigmenteerd voor de prijs die ze vragen.

De oogschaduwduo’s van PB cosmetics kun je kopen op http://makeupcosmeticsdiscount1euro.eu/nl/. Voor elke oogschaduwduo betaal je slechts 1.05 euro. Geen geld toch? Ik vind het zelf echte aanraders. De prijs-kwaliteit verhouding zit goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge