The Bodyshop Dreams Unlimited Douchegel

Hoi hoi,
wpid-wp-1409130308763.jpeg

Een tijdje terug kreeg ik van mijn tante een cadeau pakketje van de bodyshop. Hierin zaten een douchegel en bodymilk in de geur Dreams Unlimited. Zelf had ik de edp al thuis liggen. Deze was echter al op, terwijl ik nog niet aan de douchegel begonnen was. Ik heb er dan ook zoveel liggen. Daarom werd het tijd deze uit te proberen!

Btw, ik vind deze foto zo grappig. Het is net alsof de fles voetjes en beentjes kreeg…
wpid-wp-1409130315984.jpeg

De dreams Unlimited geur heb ik al eens besproken. Deze geur is bloemig, maar ook vrij licht. Het is één van mijn favoriete alledaagse geuren. Het is een zogenaamde fusiongeur. Deze geur kent geen noten. Er zijn geen top- en hartnoten, maar ook geen basisnoten in de geur. De geur bestaat uit een set noten die allemaal tegelijk hun geheim prijs geven.

In de fles zit 200 ml. Dit is de normale hoeveelheid. De fles zelf vind ik eerder elegant. De meeste flessen douchegels zijn nog dikkig, maar deze fles is lang en elegant. De douchecel en fles zijn lekker transparant. Het geheel wordt mooi afgewerkt door een blauw etiket.

wpid-wp-1409130324049.jpeg

Ik gebruik deze douchegel voornamelijk als badschuim. Hierdoor kan ik mij volledig in de geur hullen en de badkamer deelt hierin mee. Douchen met dit product heeft hetzelfde effect, maar korter. Ik vind dat de geur nog iets meer op de huid mag blijven hangen. Nadien voel ik mij echter volledig ontspannen en mijn benen trekken niet. Hierdoor vermoed ik dat ze niet al te uitdrogend is.

Deze douchegel komt van de bodyshop. Ik weet echter niet of ze nog te koop is, want ik meen mij te herinneren dat ze laatst de geur uit het assortiment haalden. Ik hoop echter van wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge